Reklama

Reklama

Slavná zpěvačka Kat Valdez (Jennifer Lopez) se chystá na svatbu s kolegou Bastianem (Maluma). Obřad má proběhnout ve velkém stylu, před zraky tisíců diváků v koncertní hale a dalších miliónů online a u televize. Krátce předtím, než ji rampa vyveze na pódium „k oltáři“, ale Kat zjistí, že ji milovaný Bastian tak trochu zahnul. Ponížená zpěvačka v tu chvíli udělá naprosto nečekaný a šokující krok. Rozhodne se provdat za chlapíka, který v davu pod pódiem svírá ceduli s nápisem „Vem si mě“. Tím šťastným je rozvedený učitel matematiky Charlie (Owen Wilson), který si zpěvačku rozhodně vzít nechce. Na koncert dorazil jako doprovod své dcery a kolegyně, která Kat Valdez zbožňuje, a jen jí na chvíli podržel ceduli se zmíněným textem. Než se vzpamatuje, už ho pořadatelé vlečou na pódium, kde dezorientovaný a naprosto šokovaný řekne „ano“. Slib by se dal samozřejmě zrušit, jakmile emoce opadnou, jenže ti dva se k tomu postaví čelem a řeknou si, že to přece jen zkusí. Jakou naději může mít manželství, které vzniklo za tak neuvěřitelných okolností, navíc mezi dvěma naprosto odlišnými „vesmíry“? (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (127)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Naivní nápad, jak by se mohla superstar mrknutím oka provdat za neznámého muže z davu, by slušel víc romantické komedii ze 30tých let. Ale buďme benevolentní a dejme tomu šanci. ....... Tak ne. Kromě toho roztomile dětinského začátku už nic dalšího není. Postupné sbližování pěvecké star a učitýlka je téměř bezkonfliktní, takže se tam musí přidat nějaký problém – a ten je zcela vycucaný z prstu. Ke všemu charakter učitele ukáže v negativním světle. Film je nudný, bez šmrncu. SHRNUTÍ: Kterak se z trucu provdat a bez nápadu natočit film. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Nejsem úplně odborník na rom-com. Můj kamarád slovan1 je nechtěný král v tomhle, protože se na to musí dívat se svou ženou, ikdyž on sám by si dal raději jiný žánr a v jeho profilu se najde široký výběr tohoto typu. Od úvodních minut film dostává úplně jiný rozměr, když tam tančí polonahá J. Lo obklopená jeptiškami a zpívajíc dokola church church church... Trochu mi to i připomnělo dokument o Katy Perry, která nemá na nic čas, krom svých koncertů. Pointa je v náhodných setkáních, ty samy o sobě mají své kouzlo i v reálném životě. Nejděsivější je, že kdybych měl něco vyzdvihnout, tak výkon Lopez. ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle to dopadá, když si ve filmu pro náctileté romantické adolescenty hrají dva jedinci, co by v normálním světě už mohli být s trochou štěstí prarodiče, na mladé a neklidné třicátníky. U některých herců to nevadí, ale zrovna Jennifer a Owen jsou v tom jak pěst na oko. Tedy, ne že by mizerně zpívající plastik baby Jennifer nevypadala sakra dobře, byť poněkud uměle a Owen sice už dávno ztratil svou mladickou jiskru, ale sympaťák je to pořád, nicméně dohromady jim to fakt nesedlo, chemie mezi nimi nulová, scénář jedno velké klišé, dialogy stupidní, romantika sladkobolná a bez nějaké té poetiky a. Emočně plytké, humor skoro žádný. Spííše televizní tuctovka na děštivé sobotní odpoledne, než film pro velké plátno.  Shlédnuto a zapomenuto. 30%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez hraje samu sebe. Zpívá jako o život, vytváří reklamu na sociální sítě, všichni ji plácají po ramenou, průběžně odhání nápadníky, cvičí jógu, a jakmile se někdo divá, tak špulí zadek v legínách. Námět nemohl být jednodušší, ale je to docela hlína. Propojení dvou rozdílných světů přináší vždy komické situace. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dosud jsem viděl Jennifer Lopez jen v samých příšernostech. Hádám však, že vše je jednou poprvé a s tím jak se tento film vydařil, ji nelze upřít zásluhy. Až teď zpětně uznávám, že se všechny ty propadáky nestaly jen a jen její vinou. Proč jsem byl tak nadšený? Zprvu to sice vypadá na další tuctový romantický příběh, jenž prošel přes náhodný generátor dějových spletenců. Příliš jsem se tedy nebavil a již během scény na úvodním koncertu jsem si pohrával s telefonem a říkal si, že to asi brzy vypnu. Nestalo se však a já pochopil, že je to i celkem promyšlené a poutavé. Nejedná se o ten typ komedie, kdy se člověk hodně nasměje, ale zato místy solidně zahřeje u srdce. To dovedu ocenit vždy. Za největší slabinu tedy zcela subjektivně považuji hudbu a zdlouhavé koncertní vložky. Fanoušci hudby Jennifer budou pravděpodobně spokojenější. Nicméně já tyto části spíše přetrpěl. 71% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Film měl mít premiéru v únoru 2021, ale byl odložen kvůli pandemii covid-19. (BMW12)
  • Když Kat (Jennifer Lopez) s Charliem (Owen Wilson) probírají svá předchozí manželství, řekne mu, že byla vdaná třikrát a jejich manželství by bylo čtvrté. Když mu později vypráví, jak se dala dohromady s Bastianem (Maluma), říká, že to bylo poté, co se rozešla se svým druhým manželem. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno