Reklama

Reklama

V síti 18+

  • Slovensko V sieti 18+ (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Necenzurovaná verze V síti 18+ divákům velmi věrně zprostředkovává zkušenosti a pocity dětí zneužívaných na internetu. Zakryté totiž zůstávají pouze tváře predátorů. Tři dospělé herečky s dětskými rysy se vydávají na sociální sítě, aby v přímém přenosu prožily zkušenost dvanáctiletých dívek online. Ve věrných kopiích dětských pokojů chatují a skypují s muži, kteří je na netu aktivně vyhledali a oslovili. Drtivá většina těchto mužů požaduje sex přes webkameru, posílá fotky svých penisů a odkazy na porno. Děti jsou dokonce vystaveny vydírání. Dokumentární film Barbory ChalupovéVíta Klusáka vypráví strhující drama tří hrdinek alias „dvanáctiletých dívek", pro které se účast na experimentu, od castingu až po osobní schůzky s predátory pod dozorem ochranky, stává zásadní životní zkušeností. Predátorské taktiky se postupně obracejí proti svým strůjcům: Z lovců se stávají lovení. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Aneb jak dojebat silný námět a skvěle zpracovaný dokument hloupou tričkovou reklamní kampaní. Tedy k filmu, jsem už dospělý a o okolním světě nemám a nedělám si žádné iluze. Dost často se stydím za to, že jsem muž, ale tohle bylo fakt až trapně komické. Kurva, to jako fakt? Chlapi jsou fakt idioti. Smekám před všema třema holkama, jak to skvěle zahrály a vypořádávaly se s tím, co se na ně hrne, i když byl vidět, že mají fakt dost a nechápou, pořád zůstávaly v roli a byly prostě skvělé. Za potěšující považuji zmínku, že tohle vážně nejsou jen samí pedofilové, ale "pouze" jen chlápci, co vy/zneužívají možnosti a situace. Ona to jako není žádná omluva, o to je to možná nakonec horší. Brrrr. Lidi jsou fakt jeblí. ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Šlo to udělat líp, to rozhodně, ale jednoznačně oceňuji pokus o odhalení a odchyt těchhle pervertů. Vykastrovat a amputovat čuráka! Strhnout nehty a vypíchnout oči! Posléze je vyložit z vrtulníku uprostřed amazonského pralesa a ponechat svému osudu. Možná z toho udělat reality show.. 18+ ..poslední přeživší by vyhrál pobyt na krokodýlí farmě.. ..kde už by rozhodně nepatřil na vrchol potravního řetězce.. ()

Reklama

Zek 

všechny recenze uživatele

Měl jsem si předem přečíst co je v určitých verzí a co ne. Jinak bych se na tuhle verzi nikdy nepodíval. Upřímně jsem čekal, že v 18+ budou navíc další scény a ne jen to, že se od cenzurují scény, kdy si ty úchyláci honí péro. V dokumentu mě úplně rozsekala zvrácenost některých úchyláků, kdy jim absolutně nedělalo žádný problém, nejdřív ukázat svůj vlastní obličej a pak si před těma holka klidně vyhonit brko. Dost mě i dostalo kolik lidí bylo schopných si domluvit s těma dívkama i schůzku v kavárně. Určitě bych dokument povinně pouštěl ve školách, protože jediný, kdo na tom můžou něco změnit, jsou přece jenom ty dívky. ()

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Najlepšie to vystihol ten pes 1:26:10. Ošťal mu stoličku. Vivat herečkám!!! Počula som asi sto hlášiek, ktoré si možno vytlačím a zalaminujem. „Byl bych na tebe milý a hodný... Koupil bych ti spodní prádelko.“ „Já nemám ženy, nemám děti, já si mužu dělat, co chci.“ „... na vyhlídkovou věž, nebo na čokoládku.“ „Já jsem si myslela, že milování má být jako z lásky.“ „Jsi ješte mladá.“ (1:19:50). ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako odkaz, by som to bral ako 5 hviezdičkovú záležitosť. Dokument ako taký, však nevystúpil do nadpriemerných výšin spracovania, aj keď je patrné, že tu sa na ňom makalo a makalo dosť. Klobúk dole pred slečnami, ktoré si prešli v minulosti podobným problémom a tu sa odhodlali si svoje skúsenosti zopakovať, síce v bezpečí, ale predsa psychika sa nezaprie. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama