Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomhle thrilleru bylo v Los Angeles vyhlášeno stanné právo kvůli smrtící variantě nemoci COVID. Imunnímu kurýrovi začíná závod s časem o záchranu přítelkyně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (36)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Budúcnosť v hypotetickej rovine, podaná absurdným, no zato plnohodnotne “zábavným” spôsobom. Tie “odpady a jednotky” chápem. Ťažko sa odosobniť, keď je človek denno denne kŕmení tými sračkami z Jojky, Markízy, či tej šľapky Tódovej, čo žije vo vlastnej bubline, ktorú následne prezentuje ako realitu. Na jeden krát solídna, áčkovo obsadená, akčná zábava o “bránenej” láske ❤️ v časoch Covidu-2023. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Songbird neni dobry film, coz se dalo cekat u neceho natoceneho tak rychle. Nema zadny vhled do pandemie, ani nic zajimaveho.Umele se snazi zdimat emoce.Spis by meli meli natocit proc nejsou schopni vyrobit dost vakciny,kdyz jim umiraji seniori zakaznici. Působí to lacině bez akcí nebo triků. Možná kvůli koronavirovým omezením. Pritom zacatek je nadejny, Jako v realu se jako divaci desime novych mutaci, pomalu si zvykame na sve domaci kobky. Pak to ale zacina byt dost nerealne a smesne. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

za normálních okolností by byl Songbird přinejlepším průměrný katastrofický kousek se zbytečnou romantickou linkou.V současné divné době je to ovšem film,který se sice snaží nějakým způsobem reflekotovat to co se děje a kam by to mohlo teoreticky dojít,ale zároveň je filmem zbytečným a v současné situaci absolutně nepotřebným.Ač nejsem člověkem,který by žil v permanentním strachu a zprávy kolem covidu už delší dobu prakticky nesleduju,tady mi to parazitování (ač to není třeba úplně vhodné slovo) na současné situaci vadilo...20% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Film pravdepodobne vznikal ešte počas prvej vlny a tvorcovia neboli tak ďaleko od pravdy. Logdány boli, sú a aj budú, len či sa to tak zmutuje, resp či sa tak svet zblázni, to ešte uvidíme. Rozhodne, je to veľmi slabo spracovaný film po všetkých stránkach, okrem hercov. To som až nechápal, prečo toto zobrali. Daddario ale vždy poteší a to je hlavné. Ale aj Demi zastavila čas. Veľmi súcitné 2 z 5 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Thriller zajímavý především v kontextu doby. Ve chvílích, kdy se svět potácel v úzkostech z toho, co přinese naplno rozjíždějící se covidová pandemie, vznikl film, který prostě ukázal úplně tu nejhorší, byť nepříliš pravděpodobnou variantu. Covid zmutuje v pěknou sračku a kosí lidskou populaci. Vděčný námět, ale zpracováním je Songbird těžké béčko, které sice na diváka přenese špetku tísnivé postapo atmosféry, ale jinak je to přímočará nuda. Je znát, že to vznikalo narychlo někdy v období lockdownů. Proč je pod tím podepsaný Michael Bay je mi záhadou. Spoiler alert! Nic tam neexplodovalo. Well, téměř nic. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se od 8. července do 3. srpna 2020 v Los Angeles (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama