Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel se s rodinou nastěhuje do domu, který chce postupně opravit. Náhlá tragédie a volání o pomoc z onoho světa ho ale přinutí vyhledat odborníka na paranormální jevy. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (178)

Sayge 

všechny recenze uživatele

Hledal jsem měď a našel jsem zlato. Velmi povedená duchařina s vcelku poutavým příběhem, plným zajímavých a neošoupaných nápadů. Absolutně skvostné ozvučení doprovázené jedním jump scarem za druhým, obvzláště u finále dosahují rychlosti M134 minigunu. Čarodějnice měla úchvatný vzhled který dokázal ne jednou vystrašit i přesto, že některé pokusy o nahnání hrůzy selhaly, dostalo se mi jich tolik, že jsem se cítil jako Augustus Gdoule v Karlík a továrna na čokoládu. Postavy nejsou nijak zajímavé a je i k tomu i důvod, neboť moc času na vytvoření spojení s charaktery Vám film nedá. Na 100% se řadí mezi top ten 2020 a doufám, že brzy uvidím alespoň z části, tak dobrý horor jako Voces a opět pocítím jak mé chlupy na rukou dostávájí erekci z mé husí kůže. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Ďalší vynikajúci španielsky horor, tentokrát ducharina so všetkým čo k tomu patrí (napätie,atmosféra,jump scares, strašidelný barák) a aj s niečím málo navyše( nečakané vysvetlenie udalostí a plot twist v závere, plus na ducharinu solídne množstvo postáv ktoré to nerozchodia). Pre mňa osobne najlepší horor za rok 2020 a jediný, ktorý si odo mňa vyslúžil plný počet. Španieli znova potvrdili status hororovej veľmoci a že tento žáner im ide. 90% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nesmierne som sa tešil na túto “ducharinku”, pričom podaktoré, veľmi pozitívne názory v komentároch, ma taktiež dostatočne navnadili. Tento hororový subžáner je môj najobľúbenejší, lebo len máloktorý z toho množstva, dokáže z mojej osoby dostať aspoň nejakú emóciu. “Voces” som si nechal na záver dnešného, hororového dňa s tým, že bude skvelým zavŕšením. Lenže tak nejak som hneď od úvodu cítil, že tento snímok tak celkom nebude podľa môjho gusta. Tých “hlasov” totiž nie je priveľa, no čo je horšie, ducharinu, ktorá by mala zasiahnuť, si predstavujem trošku inak. Čakať takmer 75 minút nato, kým sa KONEČNE niečo stane, mi príde dosť trúfalé. Za mňa proste očakávania nedosiahli požadovaného efektu. Priemer. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Celkem dost nepříjemné! Španělé se toho nebojí, řežou do plných od prvních minut a jsou jaksi historicky velmi konzistentní - co fungovalo kdysi, funguje i dnes. Přes moji neúctu k nim hlavně pro ono kdysi (které zatíží karmu navždy) je ta poctivost přístupu velmi chvályhodná. Jako tradičně jejich filmografie nemá skrupule vykročit mimo prošlapanou cestu. (nechtěl jsem spoilovat, no...) ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Vzácna zhoda v hodnotení obľúbených užívateľov ku ktorej sa pridávam aj ja a v podstate aj ja vo svojom komentári spomeniem to čo oni - prekvapivo dobrý horor španielskej produkcie s veľmi dobrým záverom, ktorý si dokázal počas celej dĺžky udržať nadpriemernú úroveň, vyhol sa hluchým miestam a asi jedinou slabinou bol čas na hodinách v osudnú noc - 3:15. Film si z viacerých hororov zobral to najlepšie a spojil to do veľmi vydareného celku. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Harapes)
  • Když uslyší German (Ramón Barea) při zkoumáni Danielova (Rodolfo Sancho) domu hlasy, tak se rozhodne jít po schodech do patra. V následujícím střihu je ale o několik schodů výš. (Duoscop)

Reklama

Reklama