Reklama

Reklama

Masakr na holčičím večírku 3

(neoficiální název)
  • USA Slumber Party Massacre III

Obsahy(1)

Rodičia odídu na víkend preč, a tak sa ich dcéra rozhodne zorganizovať dievčenskú párty, na ktorú sa ale pod rôznymi zámienkami vlúdi aj niekoľko chlapcov. Pokojná noc netrvá večne, pretože párty naruší psychotický zabijak, vraždiaci svoje obete pomocou vŕtačky. (Karamanlis)

Recenze (25)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela ojedinělý úkaz tahle série. Za celou původní "trilogií" totiž stojí armáda ženských, které, nejenže umíraly před kamerou, ale stály i za kamerou a psaly si scénáře. Z diváckého hlediska se odchýlila jen sračkoidní prostřední část, původní koncept zůstal ale zachován u všech. Tudíž i do třetice tu máme jakousi holčičí "pyžamovou párty", na kterou vtrhne šílený zabiják, jenž si na jejich obnažených tělech chce vyzkoušet, jestli ta jeho nová vrtačka z Bauhausu dobře funguje. A jako každý správný slasher, i tenhle schovává svůj chatrný příběh za vysokým bodycountem a slušnou přehlídkou koziček. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Předchozí dva díly byly fakt sračky, ale třetí díl je jednoznačně nejlepší. Klasický děj s ničím neexperimentující, nahota, sex, gore, brutalita, násilí, děs, napětí ... Hodně kvalitní slasher, kde obří vrtačka provrtává mladé dívky, ale dostanou se na řadu i jiné předměty k vraždění ... Lepší průměr v rámci subžánru ... ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Po naprosto otřesné dvojce jsem chvíli uvažoval, zda se třetí díl vůbec podívat a jsem rád, že jsem to nakonec udělal... Třetí díl Slumber party massacre se nese ve zcela vážném duchu, žádné kokotiny s rockerem z pekla a sny, ale klasický (docela dost brzy odhalený) vrah, moře pěkných obětí, které se nebojí odhalit podstatnou část svých těl a obrovská vrtačka... Prostě to, co od slasheru čekám... Nebýt hodně slabého příběhu a Marii Ford, která mi svým pitomým chováním hodně znepříjemňovala sledování filmu, dal bych i za čtyři... Každopádně v rámci slasherů jde o lehce nadprůměrný kousek... ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Dalo by sa povedať, že ide o v celku úspešný remake pôvodnej verzie z roku 1982. Úspešný nie moc v globále, ale v porovnaní s pilotnou časťou, ktorú sa podarilo tentoraz spracovať trocha zaujímavejšie. A to je prakticky asi všetko, kam sa dokázalo posunúť tretie pokračovanie o vrahovi s prenosnou vŕtačkou, predstavujúceho klasického slashera mladých dievčat. O serióznosti nemôže byť opäť ani reči. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Tretí SPM je tuctový slasher s prvkami home invasion, v ktorom forma očakávane prevláda nad obsahom. Príbeh je takmer totožný s prvým dielom série a znovu tu teda máme dievčenská párty v baráku bez rodičov, na ktorú vstupuje vyšinutý vŕtačkový vrah, ktorého identita je odhalená zhruba v polovici príbehu... Hoci sa tu odohrá zopár krvavých vrážd a nešetrí sa ani nahotou, trojka vo mne nedokázala zanechať výraznejší dojem. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (13)

  • Každá časť trilógie The Slumber Party Massacre má na pozícii režiséra a scenáristu ženu (zatiaľ ako jediná slasherová séria). (beso74)
  • Yan Birch (podivín z pláže) stihol natočiť všetok materiál za 2 dni. (beso74)
  • Úvodná scéna filmu sa natáčala na pláži Venice Beach, kým zvyšok v štúdiu Rogera Cormana vo Venice, Los Angeles, Kalifornia. (beso74)

Reklama

Reklama