foto

Wayne Grace

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Pravá láska nerezaví
Slečna zamilovaná
2006 Midnight Clear
2004 Činy a sláva
2003 Easy Six
2002 Cesta do války (TV film)
2001 Mulholland Drive
1999 Mulholland Dr. (TV film)
1998 Alien Avengers II (TV film)
My Engagement Party
Under Heaven
1997 Sopka
1996 Ostudné vzpomínky (TV film)
1995 Pán kouzel
1994 Moje letní story
Pěst legendy
Scanner: Policajt
Senzační únos
1993 Oheň v oblacích
Věc zvaná láska
1992 Navždy a daleko
Teror v L.A.
1990 Pohřben zaživa (TV film)
Slumber Party Massacre III
Tanec s vlky
1989 Heroes Stand Alone
Homer a Eddie
Čarodějové zakletého království
1988 Dvojčata
Nitti - Neústupný (TV film)
1987 Běžící muž
In the Mood
Šest z Alcatrazu (TV film)
1986 Odd Jobs
1985 Maska
1984 Pátek třináctého 4
1978 Wild and Wooly (TV film)
1973 Magnum Force
Smějící se policajt
1971 McCabe a paní Millerová

TV seriály

2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
2007 Drive (TV seriál)
2006 Médium (TV seriál)
The Darkness Is Light Enough (S02E20)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Postižení (S04E16)
1998 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Křivdy temnější než noc nebo smrt (S06E17)
1997 Hráči (TV seriál)
1996 Lazarus Man, The (TV seriál)
1995 Akta X (TV seriál)
Humbug (S02E20)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Label Maker (S06E12)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Doba přílivu (TV seriál)
Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
The Bribe (S06E06)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Útočiště (S02E02)
Frasier (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
Time Trax (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Aquiel (S06E13)
1989 Dragnet (TV seriál)
1987 Mathnet (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
Walking Tall (TV seriál)
1980 Too Close for Comfort (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Spencer's Pilots (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)

Dokumentární

2002 I Don't Know Jack

TV pořady

1987 Square One TV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace