foto

Alexander Folk

  • nar. 30.3.1946 (73 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Horší než smrt
2006 Dreamgirls
Nobody's Watching (TV film)
Shadow Effect, The
2004 Hillside Strangler, The
2002 Time Changer
2001 Super finta
2000 Krasavice
Luck of the Draw
1999 Inspektor Gadget
1998 Město andělů
1997 Dilema
Gang policajtů
Lost Highway
Ruce od krve
1996 No Easy Way
South Bureau Homicide
Zmizení Kevina Johnsona
1995 Showgirls
1994 Kritický stav (TV film)
1993 Ideální milenka
1992 Krvavá pěst IV
1991 Absolutní cizinci (TV film)
Backfield in Motion (TV film)
Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu
1990 House party
Pucker Up and Bark Like a Dog
Slumber Party Massacre III
Ulice
1989 Cutting Class
Policejní akademie 6: Město v obležení
Vánoční prázdniny
1988 Hrůzná noc 2
Vražedný instinkt (TV film)
1987 Noční akademie
Služka na rozkaz
1986 Sid a Nancy

TV seriály

2010 Policajti z L. A. (TV seriál)
U-Boat (S02E03)
2008 Posel ztracených duší (TV seriál)
Deadbeat Dads (S03E16)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Čas zabíjet (S02E13)
2004 Method & Red (TV seriál)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 The Court (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Polovina prachu (S10E09)
2001 My Wife and Kids (TV seriál)
One on One (TV seriál)
2000 Báječní Stevensovi (TV seriál)
FreakyLinks (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
The Parkers (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina's Pen Pal (S03E20)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
Dick touží po zkušenosti (S04E22)
1997 Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
Zbraň (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Sparks (TV seriál)
1995 Charlie Grace (TV seriál)
In the House (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Who Turned Out the Lights? (S02E06)
1994 Sister, Sister (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Columbo v přestrojení (S10E09)
1993 Living Single (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Dům, kde bydlel Hemingway (S10E02)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Martin (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
Roc (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Kousnout do velkého jablka (S08E01)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Nashledanou u soudu, miláčku (S07E03)
1989 To je vražda, napsala (TV seriál)
Jack a Bill (S06E05)
Něco zaplatíme, něco zapřem (S05E09)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda v mollové tónině (S03E14)
1986 Amen (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
One Big Family (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Příliš rychlé občerstvení (S02E14)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Dokumentární

2005 Day of Miracles (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace