Reklama

Reklama

Emmanuelle

  • Česko Emanuela (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emmanuella je krásna mladá modelka, která žije v Bankoku spolu se svým mužem Jeanem, který je o několik roků starší. Oba jsou v manželství velmi tolerantní a proto manžel nenamítá když k nim domů přichází mladá Marie Ange, která chce od jeho ženy víc než jen rozhovory... Emmanuelle je ale víc fascinovaná starší Bee, s kterou odjíždí na výlet do divočiny... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, co si je člověk sežene v mladším věku, aby se na ně podíval jako na něco neskutečně hříšného. Já jsem si film skutečně sehnal poměrně dávno, ale to samo o sobě nic nemění na tom, že jsem se k němu dostal až v současnosti. Moje očekávání byla asi příliš velká. Jedná se o velmi lehce erotický film, kde důležitá je spíše představivost. Fajn, proč ne, ale ve srovnání s knihou, kterou jsem držel v ruce jako skutečně mladý, je tohle přece jen něco, co zas tak nenadchne. Z knihy, i bez obrázků, budete mít větší prožitek. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 50%, - /erotika trapná, baby o ničem a film se táhne odnikud nikam, ještěže se Frantíci nepokoušeli o děj/, + /ještěže mám verzi 90 minut, páč plnou bych fakt asi nedal/, hodnocení - můj první erotický film ze staré školy a taky poslední, páč mám jenom jedny nervy, přiblblé, trapné, za zenitem, ten film omlouvá jenom to, že je 41 let starej, ale jinak je to děsivá a trapná nuda ()

Reklama

Willy Kufalt 

všechny recenze uživatele

Bez problémů odpustím kamarádovi, který mě přesvědčil na společné odsledování Emmanuelle, protože sám film doposud neviděl a taky rozšířit si filmové obzory přeci nemůže být špatné, zvláště když se jedná o mezník daného žánru (byť žánru hodně choulostivého). Daleko hůře odpouštím mému oblíbenému skladateli Francisu Laiovi, že se propůjčil k tomu spáchat hudbu k něčemu tak ubohému, z tohoto snímku musela čouhat primitivní prasárna už dávno před výsledním sestřihem a ten film si tak zdařilou hudbu ani nezasloužil. Rok před tím natočil ve Francii erotický snímek i John Frankenheimer (viz. Story of Love Story), ten sice totálně zapadl, ale připadal mi umělecky zdařilý a rozhodně měl v sobě mnohem víc, než jen erotické a sexuální scény s prvoplánovým zaměřením. Jenže zde výsledku nemám co vyzdvihnout kromě hudby a pěkných lokací, neb viditelně špatné je skoro všechno od scénáře až po herecké výkony a natáčené se stejným účelem jako pornografie. Náhlé zbouření iluzí zamrzí, ale holt i ta francouzská kinematografie 70. let má svou obrácenou tvář... 20% ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Ano, svého času za socíku ale i krátce po revoluci byl tento film pro dospělé, pro mě pochopitelně zakázaným ovocem-bohužel, dnes se však nato dívám už s úsměvěm a s jistou nadsázkou..Sylvia Kristel byla pěkná ale zaplať pánbůh nebyla jediná, daleko víc se mě líbily všechny ty Black Emanuelly s Laurou Gemser, společně si pak zahráli ve dvojce..Zajímavý komentář: Paascha ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • Jedná se o nejdéle promítaný film v kině. Na programu pařížského kina Paramount City byl na programu 10 let a 8 měsíců, během kterých jej zhlédlo 3 260 874 diváků. (pan Hnědý)
  • Americká filmová asociace prskla snímku rovnou rating X, takže mohl jen do nezávislých kin a klubovek. (Zetwenka)
  • Honorár Sylvii Kristel (Emmanuella) bol šesťtisíc dolárov. Rolu prijala aj preto, že sa nakrúcalo v Thajsku, čo považovala za zaujímavý výlet a prázdniny ako pre ňu, tak aj vtedajšieho milenca, takmer o dvadsať rokov staršieho belgického spisovateľa Huga Clausa. (Raccoon.city)

Související novinky

Nová Emmanuelle rozšiřuje obsazení

Nová Emmanuelle rozšiřuje obsazení

20.12.2023

Nová verze klasického eroticky laděného dramatu Emmanuelle z pera autorky thajského původu Emmanuelle Arsan je už nějaký čas na cestě na velká plátna. A zatímco nyní už by se první anglicky mluvený… (více)

Léa Seydoux bude Emmanuelle

Léa Seydoux bude Emmanuelle

18.05.2022

Stále více a více populární i obsazovaná francouzská herečka Léa Seydoux má napilno. V následujících dnech budou na právě probíhajícím festivalu v Cannes uvedeny rovnou dva její nové snímky, a to… (více)

Reklama

Reklama