Reklama

Reklama

Emmanuelle

  • Česko Emanuela (více)
Trailer

Obsahy(1)

Emmanuella je krásna mladá modelka, která žije v Bankoku spolu se svým mužem Jeanem, který je o několik roků starší. Oba jsou v manželství velmi tolerantní a proto manžel nenamítá když k nim domů přichází mladá Marie Ange, která chce od jeho ženy víc než jen rozhovory... Emmanuelle je ale víc fascinovaná starší Bee, s kterou odjíždí na výlet do divočiny... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Mr.Apache 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez uzardění, že filmem jsem byl v podstatě nadšen, a do kina se vrátil i na pokračování, od kterého jsem si sliboval nápadité rozvinutí myšlenek sexuálního filozofa, jenž Emanuellu na konci zasvěcuje do nejhlubších tajů erotiky. Tzn. že jsem poněkud naivně a zcela proti svým zkušenostem očekával u sequelu vzestupnou úroveň. Až tak na mě tehdy první Emanuella zapůsobila. Škoda, že časy, které přály ambicioznějším erotickým filmům, jsou už nějaké tři desítky let minulostí. ()

eexDon 

všechny recenze uživatele

Für mich - 50%, - /erotika trapná, baby o ničem a film se táhne odnikud nikam, ještěže se Frantíci nepokoušeli o děj/, + /ještěže mám verzi 90 minut, páč plnou bych fakt asi nedal/, hodnocení - můj první erotický film ze staré školy a taky poslední, páč mám jenom jedny nervy, přiblblé, trapné, za zenitem, ten film omlouvá jenom to, že je 41 let starej, ale jinak je to děsivá a trapná nuda ()

Reklama

MM11 

všechny recenze uživatele

Dneska po tom moc psů neštěkne, v tehdejší době ale zavyl nejeden vlk. Zkrátka, i Evropa chtěla svou erotickou nálož a podobně třaskavou jako za mořem, kde právě šíleně vydělávalo Hluboké hrdlo. V něm tehdy šlo o pospojování nesouvislých scén, význam chyběl docela podstatně. Na druhou stranu to mělo šmrnc a vtip. To Francouzi na to jdou skoro úplně opačně. Odlehčení jsem neregistroval snad ani v jedné scéně (maska smrtelné vážnosti je jim asi vlastní), zato profesionálně poměrně vybroušený film. Houpavá atmosféra a křivky svůdné Sylvie Kristel jsou kvalitní i po letech, erotická stránka už jen pro pamětníky. Je bohužel patrné i ze scénáře, že si Emmanuelle hraje na něco víc než je. A to v dnešním čase milionů hodin porna rozlezlém po internetu není sexy. Je to jen k pousmání. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Emanuela - len čo vyslovíte jej meno, vynoria sa spomienky na zakázané časy, kedy bola vzadu v knihovničke strčená útla knižka a rýchlo a hlavne nenápadne putovala pod vankúš. Hoci si užije v lietadle, sama so sebou, s dievčaťom i škaredým fúzatým manželom, porno nečakajte (až na cigarety). Je to skôr šteklivá erotika. ()

Galerie (63)

Zajímavosti (13)

  • V červnu 1978 v Covině (Kalifornie) bylo schváleno, že „podniky pro dospělé musí být v minimální vzdálenosti 500 stop od obytných zón“. Stalo se to hlavně kvůli kinu, které promítalo snímky z kategorie X a na které chodili stížnosti od „puritánských občanů“. (Zetwenka)
  • Americká filmová asociace prskla snímku rovnou rating X, takže mohl jen do nezávislých kin a klubovek. (Zetwenka)
  • Jedná se o nejdéle promítaný film v kině. Na programu pařížského kina Paramount City byl na programu 10 let a 8 měsíců, během kterých jej zhlédlo 3 260 874 diváků. (pan Hnědý)

Související novinky

Nová Emmanuelle rozšiřuje obsazení

Nová Emmanuelle rozšiřuje obsazení

20.12.2023

Nová verze klasického eroticky laděného dramatu Emmanuelle z pera autorky thajského původu Emmanuelle Arsan je už nějaký čas na cestě na velká plátna. A zatímco nyní už by se první anglicky mluvený… (více)

Léa Seydoux bude Emmanuelle

Léa Seydoux bude Emmanuelle

18.05.2022

Stále více a více populární i obsazovaná francouzská herečka Léa Seydoux má napilno. V následujících dnech budou na právě probíhajícím festivalu v Cannes uvedeny rovnou dva její nové snímky, a to… (více)

Reklama

Reklama