Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (79)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rodičia autistického chlapca Olivera ktorý odmieta komunikovať s okolím sú čoraz viac znepokojený potom ako ich syn spomína svojho nového kamaráta Larryho. Napriek tomu že si mysleli že ide iba o imaginárneho kamaráta zdá všetko nasvedčuje tomu že Larry neexistuje iba v Oliverovej hlave...tak to Jacobovi Chasemu vyšlo. Jeho 5 minútový krátkometrážny film s názvom Larry z roku 2017 sa nakoniec dočkal veľmi vydareného celovečerného filmu, ktorý sa však nevyhol aj slabším momentom a tak ako si nájde svojich fanúšikov určite bude pre mnohých sklamaním. Tých 62% ktoré v čase písania komentára film má ho vystihuje viac ako dobre. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na záver dňa sa mi začína "dariť". Pekne som si to naplánoval. "Come Play" je totiž opätovne veľmi vydarenou, atmosferickou ducharinkou, ktorá ma napodiv omnoho viac vtiahla do deja, ako nedávny "Z", z ktorého podaktorí padali na kolená, ako miništrant pred farárom v spovednici. Hodnotenie v podobe "dvojky - trojky" pochopím, no "jednotka" je asi tak objektívna, ako zmysel celoplošného testovania nie len na Orave. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Opět naprosto průměrná duchařina s hlavním dětským protagonistou, která mi připomínala hned několik podobných kousků, třeba jak už tady psal ricci, nedávné ''Z''. Hororových prvků pár zafungovalo, monstrum je pěkné, ale neobjevné. Moc nevím, co k tomu více napsat, snad jen, že už je zbytečné točit dál tyhle typy filmů, když už je od sebe skoro člověk ani nerozezná. A taky že děti by neměly furt jenom čumět do mobilu. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nečetl jsem si komentáře zdejších uživatelů takže nevím jestli měl někdo ten samej pocit co já ale podle mě se Jacob Chase hodně vzhlédl ve filmu Babadook. Tudíž jsem se neubránil srovnávání. Babadook vítězí na celé čáře. Come Play není špatným filmem ale určitě to není nic co bych potřeboval vidět znovu. Na rozdíl od Babadooka. Váhal jsem mezi 2-3 hvězdama ale nakonec se přikloním ke slabší 3 hvězdě. Ikdyž ten "dojemnej" konec si mohl J. Chase odpustit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hodně mi vadily ty moderní prvky - dítě musí být imrvére autista, nemůže to být nějaký pařmen her, a ve třídě se pěkně inkluduje a má i svou asistentku. Jak moc zdržuje výuku, to nezjistíme, protože se dostane ke "slovu" jen jednou. Taky je to utahané a zdlouhavé - pořád se něco naznačuje, ale k nějaké akci vlastně ani nedojde. Jediné, co za něco stojí, jsou ty hrátky s elektřinou a dechem na skle, ty se vyvedly, ale je toho docela málo. Zajímavé je to díky myšlence, že pro televize, mobily a tablety nemáme čas na sebe v reálu, nepovídáme si, a tak z nás samotných vznikají "monstra", osamělá a z jiného světa. Jen za tuhle myšlenku a Spongeboba (čekal jsem ale, že bude mít nějakou nosnější roli) tu jednu hvězdu přihodím. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama