Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (78)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podobné béčkové horory poslední dobou zas tak moc nevycházejí, ale když už vyjdou, jsou většinou vždycky stejné - slabý a neoriginální nápad, stereotypní lekačky, nulová atmosféra a průměrné zpracování. Come Play se může vesele přidat do této škatulky, protože “příšera” ukrytá v telefonu/tabletu, která terorizuje děti zní už takhle na poslech dost hloupě. Postavy jsou nezajímavé, psychologicky prázdné a divákovi je úplně jedno, co se s nima stane. Do toho další věci (autista mluvící přes telefonní aplikaci, pozvání 3 šikanátorů na sleepover...) jsou prostě samy o sobě nesmyslné a dokupy to dává nejednotný guláš, který bude bavit nenáročné diváky hltající kdeco, ale mě tohle teda neoslovilo a nedotažené detaily mi doslova vadí, protože jeden nápad film nedělá. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Oliver nemá kamarády, a tak si ho vybere postava jménem Larry, která je z jiného světa. Jenže Oliver se kamarádit nechce, jelikož Larry je příšera, a on se ho bojí. Do toho rozbitá rodina, nepříjemní spolužáci, jo a Oliver je autista, co nemluví. Místy utahané a předvídatelné, jinde zase napínavé a s dobrou atmosférou. Tedy lekačky dělané třískáním do piána a hřmotem padajících hrnců mě už dlouho unavují a ani na mě nefungují - pro mne jedna z velkých slabin filmu. Nejde sice o duchařinu, ale zpočátku imaginární postava by se neměla objevovat v doprovodu randálu, jakoby měl spadnout dům. Řemeslně solidní a třetí hvězdu dávám za konec, který mne vyloženě potěšil. Když otec sestupuje po schodech a vidí scénu dole, může být nakonec spokojen, jelikož lépe to snad ani dopadnout nemohlo... ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na záver dňa sa mi začína "dariť". Pekne som si to naplánoval. "Come Play" je totiž opätovne veľmi vydarenou, atmosferickou ducharinkou, ktorá ma napodiv omnoho viac vtiahla do deja, ako nedávny "Z", z ktorého podaktorí padali na kolená, ako miništrant pred farárom v spovednici. Hodnotenie v podobe "dvojky - trojky" pochopím, no "jednotka" je asi tak objektívna, ako zmysel celoplošného testovania nie len na Orave. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem uvažoval do jaké hvězdičkové kategorie film zařadit. Řekl bych, že příběh je velice zajímavě a originálně zpracovaný, ale bohužel mne horor ani jednou nevyvedl z mé komfortní zóny (čehož si vlastně na hororech vážím ze všeho nejvíce) a tak jsem nebyl moc napjatý a vůbec se nebál. PS: Samotný konec film hodně vylepší a dlouho jsem zvažoval 4 hvězdy, ale nakonec je to jen 65-70% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nečetl jsem si komentáře zdejších uživatelů takže nevím jestli měl někdo ten samej pocit co já ale podle mě se Jacob Chase hodně vzhlédl ve filmu Babadook. Tudíž jsem se neubránil srovnávání. Babadook vítězí na celé čáře. Come Play není špatným filmem ale určitě to není nic co bych potřeboval vidět znovu. Na rozdíl od Babadooka. Váhal jsem mezi 2-3 hvězdama ale nakonec se přikloním ke slabší 3 hvězdě. Ikdyž ten "dojemnej" konec si mohl J. Chase odpustit. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama