Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po Kiriganově posledním útoku je spojení mezi ním a Alinou čím dál těkavější. Kaz a ostatní se vydají do Šu Hanu, kde chtějí získat bájný meč. (Netflix)

Recenze (9)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5.díl. Kaz a jeho parta Vran dostávají úkol od samotného Careviče Ravky, aby našli kouzelný meč. Ten může jakožto třetí umocňovač pomoci Alině porazit Temnyje. I přes složitost situace, kdy Kaz málem podlehne své děsivé minulosti, a kdy Nina zemře pod náporem majitelky nebezpečně cenné zbraně, dokáží se Inej, Kaz a Jesper dostat přímo do středu místa, kde by mohli dosáhnout svého cíle. Jenže smrt jim je hned v patách, a tentokrát se nenechá zastrašit. Alina mezitím spolu s Bagrou, jíž se podaří osvobodit z vězení svého syna, bojuje vůči pokušení přidat se k Alexandrovi. Jedna rána přichází za druhou, jejich spojení ji může zabít, a navíc se s ní Mal rozejde. Útěchu už může nalézt jen sama v sobě. S Alexandrovou matkou přichází i Genya, a ač její vzhled již není nejpůsobivější, David k ní dokáže stále nalézt lásku. Peca Rollins se dostává do Morny, kde si okamžitě vybojuje autoritu, k nelibosti Mattiase. 95 - 100 procent, další povedený díl. ()

Petra321 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chýba mi všetko, čo som v knihách milovala... Nikolaiova charizma, Alininin slabý charakter, akcia, žiarlivý Mal, postihnutá Baghra... No proste všetko, čo robilo druhú knihu dokonalou. A vrany? Jesper a Wylan sa vyznačovali svojím pomaly sa vyvýjjúcim vzťahom, čo sa tu tak trochu neuplatnilo. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je nijaký. První řada byla těžkým průměrem, ale zachovala si určitou tvář. Druhá řada je splácanina, která nedává smysl a nic se tam neděje. Netflixovská kultura tomu dodává ještě šmrnc navíc, o který snad nikdo nestojí. A z nějakého nepochopitelného důvodu má každá epizoda hodinu. Je to hodina utrpení. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dalo by se napsat, že tahle epizoda byla ve znamení řešení vztahů. Dva buzíci. Alina a temný. Alina a Mal. Kaz a jeho assasin.  Hledání meče je sice nezajímavé, ale alespoň se skupina dostává do pořádného maléru. Maziva fleshbacky z dětství jsou otravné. Pekka neztratil nic na své moci, jen změnil místo působení. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama