Reklama

Reklama

Projekt Adam

  • USA The Adam Project (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (392)

tron 

všechny recenze uživatele

„Keď poviem, že je to prísne tajné, ty počuješ čo? Čokoláda?“ Cítil som sa pri tom, ako pri sledovaní osemdesiatkových spielbergovčín, ktoré Steven režíroval a produkoval, prípadne tých, ktoré ho kopírovali. Keby som mal štrnásť, asi by som dal 4*, ale po štyridsiatke to na ne vážne nevidím. Tak neoriginálne napísaný scenár plný klišé, predvídateľných zvratov (a povinných scén) a gýčových okamihov som už dávno nevidel. Dobrou správou je, že príbehy o synoch a ich otcoch sú samé osebe silné. Je to dojemné i vtipné, ale takým tým spôsobom „ó bože, toto už som videl stokrát, aká je šanca, že ma to bude baviť? Hm, ale veď je to celkom dobré“. K tomu fajn kasting. Povedal by som, že ak by bol o triedu horší, bolo by to na 2*, ale práve vďaka Reynoldsovi, Rufalovi, Zoe Saldana, prirodzenému Walkerovi Scobelovi a dokonca Jennifer Garner (a to už je vážne čo povedať) je to uveriteľné, sympatické a akceptovateľné. Prvých 40 minút máme dočinenia s konverzačkou troch hercov v dome, bare a na ulici, čo by bolo hrozné, keby si to herci tak neužívali. Následne sa dočkáme množstva CGI a akcie, ktorá vám neodpáli dekel a vlastne je strašne odfláknutá, ale natočená je tak, že vás neuráža. Čiže ako celý film. Nad scenárom vám samozrejme neodporúčam premýšľať. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Strávil jsem třicet let tím, že jsem utíkal před svým já, které jsi byl ty." Tomu já rozumím. Cestování v čase mám totiž rád. Vždy se těším na časoprostorový hrátky, při kterejch se scénáristovi splaší fantazie ... a místo toho jsem dostal rodinný hodnoty. Dobře mi tak. Kdybych sám sebe předběhl ve fixním čase, což se mi občas stává, tak se na Adamy spíš nepodívám. I když ten starší mě celkem bavil. Mladší šprt s inhalátorem žádnej zázrak nebyl. Jejich holka byla správně akční, táta nudně mrtvej, máma unavená a já naštvanej na to, jak nezajímavě se dá natočit zajímavý téma. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Docela vtipné, že premisa, které se vědec Bruce Banner v Endgame tak vysmívá, zde představuje výmysl a celoživotní dílo téhož herce. Díky této ,,sporné" teorii je cestování časem možné. Ostatně ani já obvykle nenechám na filmech s časovými smyčkami jednu nit suchou. V posledních letech je to populární a často omílané téma a proto zde ve snaze šokovat obecenstvo vznikají i ty nejroztodivnější zrůdnosti. Připusťme si však, že zkrátka nemůžeme vědět kde pravda skutečně vězí, neboť jsou všechny tyto otázky pouze teoretické. Každopádně jsem takto dobrý film v podobném stylu už dlouho neviděl. Koncept dilatace času je spíše všední, ale i tak přináší mnohé originální prvky, které jinde nenaleznete. Pak také nemohu jinak než pochválit zajímavý příběh, který mne velice uspokojil a dokonce i pobavil. Jak jinak! Ryan je zde totiž naprosto úžasný a akční scény vyhází do sebemenšího detailu! O čtyřech hvězdách u mě nebylo pochyb. PS: Dlouho jsem si myslel, že bude Mark Ruffalo v tomto filmu pouhou fotkou na nočním stolku. ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Ale jo, má to celkem pár výživných momentů, je to rodinné poselství - opět v dalším filmu (!!!) už musí být moc i na Amishe. Akce, které je sice málo, zato stojí za to. Reynolds ve svém hláškujícím mega ukecaném módu, ale ve srovnání s jeho nedávnou skopičinou Free Guy je tohle poněkud slabší. Je vidět, že budget nebyl tak velký. Ale Ruffalo i Saldana velmi příjemní a Keener tu svoji roli bitchky poněkud přehrávala a vlastně jsme nevěděli, co v budoucnosti způsobila za mrzení, že se snaží zastavit Adama letícího do minulosti. Mno, jako jo, ušlo to, začalo to dost slibně, ale digizamrdaný mrdník na konci to ubil do lehčího nadprůměru. Za pár chvil na to zapomenu. 65% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Béčko jak řemen. Adam míchá a recykluje dávno použité nápady do zábavného koktejlu hlášek, narážek a pomrkávání. Reynolds je zase jednou stejný, ale jeho mladší já je ještě lepší. Sympatický klučina je srdcem celého toho zamotaného příběhu. Levy je pořád nezajímavý režisér, ale má štěstí na scénáře. Nostalgie, popularizovaná věda, rodina, prachy = recept na úspěch. SPOILER: Hulk je Deadpoolův táta! ()

Galerie (213)

Zajímavosti (12)

  • Hodinky, které nosí Adam a jeho otec, jsou Omega Speedmaster. (LUKICKK)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Seriálový Percy Jackson našel představitele

Seriálový Percy Jackson našel představitele

12.04.2022

Streamovací služba Disney+ našla svého Percyho Jacksona. V chystané seriálové adaptace populární knižní young adult série tak hlavní roli ztvární herec Walker Scobell, jenž má za sebou čerstvě… (více)

Reklama

Reklama