Reklama

Reklama

Projekt Adam

  • USA The Adam Project (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Stíhací pilot Adam Reed, který cestuje v čase, musí nouzově přistát v roce 2022. Tam pak spojí síly se svým dvanáctiletým já, aby společně zachránili budoucnost lidstva. (Netflix)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (392)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela prijemny prekvapeni, nic moc jsem od toho necekal a nakonec naprosto pohodovy sci-fi, sice na jedno skouknuti, ale zabavny od zacatku az do konce. Film samozrejme stoji na Reynoldsovi, kterej tu uz po milionty hraje svyho klasickyho hlaskujiciho pohodare, ale spolu s perfektnim a nemene hlaskujicim Scobellem se u toho proste neda nebavit. Pribehove je to samozrejme takova jednoducha kokotinka, ktera pripomina spoustu znamejsich filmu, me se obcas vybavil Terminator, Star Wars, pripadne Ocelova pest, ale dej svizne odsejpa, fory strida povedena akce, kecy o rodine a co je v zivote dulezity jsou podany skousnutelnou formou a triky jsou prekvapive hodne fajn. Takze za me spokojenost, vic se z nametu asi vyzdimat nedalo. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Znáte takové ty filmy, ve kterých hlavnímu hrdinovi na zahradě přistane roztomilý mimozenšťan a jediné co bude po něm chtít, bude hovor mimo město. Tak tohle určitě neni ten film, jo na zahradě něco přistane, ale je to sám hrdina, který je jen o pár let starší a docela nabušenější. Mám rád filmy, ve kterých se cestuje časem, je to na jednu stranu úžasný, na druhou stranu dost děsivý protože následky, ty hrozivé následky. A první co bych asi měl vychválit, je Reynolds, Ruffalo a Zoe, sou skvělý, sou nejvíc vidět a zastíní všechny okolo. Špičkování mezi postavami je dobrý, akce má dobrou choreografii a jeden z těch Stormtrooperů, se umí slušně prát. Ale to je tak nějak vše, ono to jako neni špatný, určitě to nepůsobí otravně a už vůbec to neni další Free Guy, který je prostě fuj. Ale neni zde nic velkého, nic výrazného, kvůli čemu bych měl dát čtyři a to je škoda, protože to neni vyloženě zlý film a to obzvlášť, když vezmu vpotaz, že to režíroval ten samý režisér co dělal Free Guye. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Příjemná, nenáročná a atmosférou mírně nostalgická zábava. Levy není úplně dobrý režisér ale překvapivě dobře navozuje atmosféru filmů jako E.T. nebo Starman. Na netflixovskou produkci překvapivě svěží a ani ukecany Reynolds zde nevadí. Jako třešnička potěší slušně zvládnuté akční scény a svižné tempo. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co? Po veľmi slušnom Free Guy od Levyho a Reynoldsa by jeden dúfal, že podobnú prácu dokážu zopakovať aj pri The Adam Project. Bohužiaľ, opak je pravdou a namiesto zábavného blockbusteru dostávame od Levyho ďalší film skôr na úrovni Night at the Museum 2, než čokoľvek nápadité typu Free Guy. Je tu síce opäť ukecený Reynolds, žáner sci-fi, aj nejaká tá akcia, ale výsledná práca opäť len ukazuje aký je Levy rutinný režisér, ktorý bez lepšieho scenára nedokáže žiaden film povzniesť nad rámec absolútne priemernej zábavky. Prvá polovica je tak nezáživné intro do stokrát obohraného príbehu o cestovaní v čase s Ryanom Reynoldsom, ktorý zase raz hraje Ryana Reynoldsa, akurát tentoraz mu to neladí s jeho detským ja/detským protagonistom. A druhá polovica je síce miestami slušná sci-fi akcia s okej trikmi, ale tá je zase ako od Disneyho, čiže sa tu nikomu nemôže nič stať, nemá to ani chvíľu napätia a celé to vyústi do obohraného rodinného posolstva. Navyše v príbehu, kde hlavnú záporáčku hrá 60-ročná Catherine Keener, ehm, asi najväčší miscast za tento rok. Vo výsledku tak priemer vo všetkých ohľadoch, či už ako komédia, akčný film alebo sci-fi. Má to síce pár zábavných momentov, ale ako celok neskutočne zbytočné sci-fíčko otravne určené celej rodine. CELKOVO: 5/10 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[30%] Shawn Levy mě zde docela zklamal. Od něj jsem viděl všechny díly Noci v muzeu (jednička mě totálně nadchla) a loňský Free Guy u kterého jsem se málem posral radostí jaká to byla bomba! Tohle je prostě nudné a to až do konce. Nevím, co k tomu mám sáhodlouhého napsat. Začíná to pozvolna, je zde cítit ten klasický rodinný nádech, takže jsem si říkal fajn, nebude to moc o efektech a akci, jenže mě to začalo pořádně uspávat, že jsem závěr sotva vnímal. Po technické stránce je to tak nějak ok, ale ani ty efekty v akci mě moc nepotěší. A nějaký ten námět ohledně cestování v čase? Na to se mě neptejte, protože jsem ho asi moc dobře nechápal, nebo spíš nevnímal. A za to dávám tu nejslabší možnou 2*, protože znám horší braky, kvůli režisérovi nechci hodnotit hůře. Těšil jsem se na to a ono mě to takto nebavilo. Tak snad příště. PS: To, že tam byl Reynolds a Ruffalo jsem si vůbec nevšiml. Nijak se ta dvojice herců nepředvedla. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (12)

  • Walker Scobell nosí při hraní Adama hnědé kontaktní čočky. Přirozeně má modré oči. (BMW12)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Seriálový Percy Jackson našel představitele

Seriálový Percy Jackson našel představitele

12.04.2022

Streamovací služba Disney+ našla svého Percyho Jacksona. V chystané seriálové adaptace populární knižní young adult série tak hlavní roli ztvární herec Walker Scobell, jenž má za sebou čerstvě… (více)

Reklama

Reklama