Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Poučné pre tých čo sa nevedia zmieriť so záľubou alebo rovno s orientáciou svojho potomka. Vyzretým výkonom sa tu blysol Timberlake, u ktorého len čakáte kedy pokrčí podmienku a namieri si to späť do chládku a Juno Temple čoby večne sfetovaná maminka z karavanu, ktorej sedemročný syn svojim správaním pripomína skôr dcéru. Samotný klučina spočiatku vyzerá, že by ste mu ani nezastavili autobus (keď z neho vystupuje), ale čas všetko zmení a ako si k nemu nájde cestu Timberlake, rovnakú cestu s ním podstúpite tiež. Ku koncu som sa pristihol, že si prajem happyend, čo nie je u mňa tak celkom zvykom. ()

CaptainCzech 

všechny recenze uživatele

Výborný film pojednávající o mladické nerozvážnosti, následcích a vykoupení. Justin Timberlake tu předvádí vynikající dramatický výkon a mladý Ryder Allen mu skvěle sekunduje. Drama které mě drželo celou dobu v napětí co se stane a jestli Palmer svou podmínku pos*re nebo ne. Budování vztahu mezi Sammym a Palmerem je velmi dobře pojato a věřil jsem tomu na 100%. Celkově vztahy ve filmu jsou bravůrně vykreslený, nejsou stereotypní, každý má mezi sebou různou dynamiku a za to palec nahoru. Tento snímek si určitě rád pustím znovu, jasných 5* ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Druhý film z produkcie apple tv s okrúhlym hodnotením 9111, nepodarilo sa mi pozrieť seriálovú tiesňovú linku, škoda. Návrat Justína Timberlaka na filmové plátno. Celkom solídna dráma ako už spomenuli obľúbenú užívatelia, zo začiatku aj bavila ale potom to uletelo do nudy. Aj sa čudujem že to je v takých červených číslach ale predplatiteľov apple tv nie je veľa a to znamená menej divákov, menej hodnotení. 3* ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Dospívání po redneckovsku. Sice bez DiCapria, za to s fantasticky hrajícím Timberlakem, u kterého platí "the older the better", podobně jako u některých jeho herecky slavnějších kolegů. Je to místy trochu nasládlejší a není to prověřený starší ročník, ale díky bohu za každý takovýhle film, pojednávající o složitostech běžného života běžných lidí z venkova. Stále dostatečně syrový a zatraceně soustředěný aby uspokojil i středně náročného diváka, který má něco nakoukáno. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Druhý film (za sebou, po Honu nan pačlověky), který se zabývá vztahem muže a dítěte (bez příbuzenského vztahu). I tyto filmy lze zařadit do velkého současného diskurzu týkajícího se šikany, ale mají svou vlastní specifiku. Nedělám to rád, ale protože jsem oba filmy viděl bezprostředně po sobě, neubráním se několika srovnání. Abych to nenatahoval uvedu jen juxtapozičně: městská krajina - divočina, mladý muž - téměř stařec, civilizační vztahová zkaženost - řád přírody, skrytá moc úřadů - odhalené pronásledování. Přestože oba filmy leží na opačné straně hranice (všeho), jsou si velice podobné co do nastolení problému i jeho řešení - možná i proto, že oba muži byli kriminálníci. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Juno Temple povedala, že ona a Justin Timberlake nemali koordinátora intímnych scén počas ich vášnivej sexuálnej scény, pretože necítili to za potrebu. "Pre mňa je dôležité, že sa porozprávate so svojím hereckým partnerom, s režisérom a súkromne sa dohodnete, čo je v poriadku a čo nie," vysvetlila. (Pat.Ko)
  • V roku 2019, kedy sa film nakrúcal, mal Ryder Allen, ktorý hrá mladého Sama, iba 7 rokov a bol to jeho prvý dlhý celovečerný film. (Weezy22)
  • Zatiaľ čo Sam (Ryder Allen), Palmer (Justín Timberlake) a pani Vivian (June Squibb) jedli svoju večeru s mäsovými guľkami a hovorili o výdavku v obchode, na začiatku scény mal Sam na tanieri jednu mäsovú guľku a malinký kúsok cestovín, potom keď pani Vivian povie Samovi, aby "zjedol svoju večeru", na jeho tanieri sa zázrakom objaví viac jedla. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama