foto

Charmin Lee

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deadly Dispatch (TV film)
Extracurricular Activities
Obhájce nevinných
2018 Breakthrough
Honey: Rise Up and Dance
2016 Red All Over
2015 Curve Ball
2012 Little Red Wagon
2009 Umění války 3: Odplata
1990 Snílek
1989 Rodičovství

TV seriály

2020 Westworld (TV seriál)
Decoherence (S03E06)
Parce Domine (S03E01)
2019 Doom Patrol (TV seriál)
Ezekiel Patrol (S01E15)
Therapy Patrol (S01E07)
Puppet Patrol (S01E03)
Doktoři (TV seriál)
Dárce (S02E22)
2018 Black Lightning (TV seriál)
The Book of Blood: Chapter Two: The Perdi (S02E06)
Jacqueline and Jilly (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Bezcenný vandrák (S01E21)
Chudák malá bohatá holka (S01E16)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Lži, amplifikace, blbej twitter (S07E08)
Změna hostitele (S07E06)
2017 Outcast (TV seriál)
This Is How It Starts (S02E09)
Mercy (S02E08)
Alone When It Comes (S02E07)
další epizody (7)
Ospalá díra (TV seriál)
Heads of State (S04E03)
2016 Containment (TV seriál)
Path to Paradise (E13)
Nothing Gold Can Stay (E11)
He Stilled the Rising Tumult (E06)
Outcast (TV seriál)
This Little Light (S01E10)
A Wrath Unseen (S01E04)
Devious Maids (TV seriál)
I Saw the Shine (S04E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mumie v parku (S11E13)
2015 Born Again Virgin (TV seriál)
Powers (TV seriál)
Level 13 (S01E09)
You Are Not It (S01E07)
The Inspectors (TV seriál)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Disturbing Behavior (S03E04)
The End of the Affair (S03E03)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Muka (S09E25)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
1996 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The Angriest Angel (E15)
Pohotovost (TV seriál)
Poslední zastávka (S03E04)
1995 Home Court, The (TV seriál)
1994 Me and the Boys (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Out All Night (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Breakthrough

Producentská filmografie

Filmy

2018 Breakthrough

Host

TV pořady

2007 It's Supernatural (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky