foto

Charmin Lee

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Red All Over
2015 Curve Ball
2012 Little Red Wagon
2009 Umění války 3: Odplata
1990 Snílek
1989 Rodičovství

TV seriály

2017 Outcast (TV seriál)
This Is How It Starts (S02E09)
Mercy (S02E08)
Alone When It Comes (S02E07)
další epizody (7)
Ospalá díra (TV seriál)
Heads of State (S04E03)
2016 Containment (TV seriál)
Path to Paradise (E13)
Nothing Gold Can Stay (E11)
He Stilled the Rising Tumult (E06)
Outcast (TV seriál)
This Little Light (S01E10)
A Wrath Unseen (S01E04)
2015 Born Again Virgin (TV seriál)
Powers (TV seriál)
The Inspectors (TV seriál)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
Disturbing Behavior (S03E04)
The End of the Affair (S03E03)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
Smart Guy (TV seriál)
413 Hope St. (TV seriál)
1995 Home Court, The (TV seriál)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
1994 Me and the Boys (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Out All Night (TV seriál)
1991 Roc (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1983 Still the Beaver (TV seriál)

TV pořady

2007 It's Supernatural (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace