Reklama

Reklama

Stín v oblacích

  • Nový Zéland Shadow in the Cloud (více)
Trailer 1

Dôstojníčka letectva Maude Garrettová dostane v auguste 1943 za úlohu previezť prísne tajné dokumenty z Aucklandu na Novom Zélande na Samou. Na leteckej základni sa stane svedkom nevysvetliteľného zmiznutia pracovníka, ktorý odbavuje batožinu, keď sa jej zrazu záhadne stratí priamo pred očami. Posádka lietadla privíta novú pilotku posmešne a s nedôverou, veď žena v takej dôležitej funkcii bola v tom čase veľkou výnimkou. Maude si všimne záhadného tvora, ktorý sa drží na spodnej strane krídla bombardéra, čo väčšina posádky odmieta a neuverí tomu ani vo chvíli, keď ho tiež uvidí na vlastné oči. Po štarte musia piloti riešiť sériu nečakaných problémov, ktoré korunuje rádiová správa, podľa ktorej Maude Garretová v skutočnosti neexistuje. Maude sa prizná, že je vydatá a na palubu nastúpila pod svojím rodným menom. To však je len začiatok desivého príbehu. Z diaľky sa už blížia nepriateľské japonské stíhačky a na palube lietadla začína útočiť podivný tvor podobný kryse či gremlinovi. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (148)

Kienast 

všechny recenze uživatele

Totální guláš, kde se ve dvou třetinách odehrává rozhlasová hra, kterou narušuje Gremlin, aby se pak film změnil v přepálené akční béčko. Pokud bych měl něco pochválit, tak je to rozhodně Chloë a zajímavý Gremlin, který mi ksichtem připomněl monstrum z Cloverfieldu. Zbytek už bylo ukázáno v traileru. ***Spoiler: Snad první film ve kterém hlavní hrdinka po zabití záporáka ... jde kojit :) **Konec spoileru**. 4/10 ()

blackkocour 

všechny recenze uživatele

kdo by tě nechtěl vojet Kloíno. Po minulý eskapádě šoustání s androidy, (a bohužel i černochy..), byl film osvěžující koktejl na mokrým písku. Jak jinak, tvůj píseček voní nejvábněji, čičinko.. [bonusový bod za electronic ambient cyberpunk music, jinak takovou šílenost vůbec hodnotit kladně se jinak nedá..] ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Poměrně nesourodá hororově komediální hovadina non plus ultra, v níž Chloé nejprve půlku filmu chytá zánět vaječníků v profukující spodní věži bésedmnáctky, unyle při tom žvaníc se zbytkem posádky přes interkom, přičemž na ní za tu dobu asi dvakrát vybafne něco, co si zřejmě upletl Batman po opileckém tahu někde ve Vyšných Vlkodlacích, aby následně po jednom z nejdementnějších dějových zvratků v dějinách filmu odstartovala sérii ještě pitomějších skečů, jež by byly příliš absurdní i pro Žhavé výstřely, ovšem které jsou na druhou stranu z tohoto důvodu docela ftipné. Takže 1,45 za tu půlhodinku provinilého pohyhňávání se a 1,55 za oblíbenou představitelku hlavní role, která buďto dostala chuť na malinu, nebo k mému překvapení začíná již v této fázi své kariéry napodobovat pány Willise a Seagala. Ovšem pokud se tímto způsobem hodlá propracovat až do porna, tak jí držím palce! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mám rád přiměřené a důstojně zpracované feministické filmy, ale tady se u mě střídaly chvíle potěšení ze zábavného akčního béčka (dialogy v první polovině, vostrá Chloe, elektronická hudba, stylový vizuál) s citelným znechucením nad tím, do jakého nevkusu může feministická agitka zajít. A zabít tak jinak docela fajn film. ()

Deyw

všechny recenze uživatele

Tvle tady je to tezky...krasne to vypada, ze zacatku cool hudba, roztomiloucka chloe a super "netopyr" gremlin..cool zacatek uveznena ve vezi a netopyr zjistovani, ale pak absolutne nehodici se hudba ke kazdy scene a takovy over the top az smesny veci tam to proste nicej..ten konec byl fajn ale zase takoivy trapny badass momenty ze si serve rukav a de na vec je proste nahovno nesedi mi to tam.. :( 2-3/5 ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama