Reklama

Reklama

Tenkrát v Číně 3

  • Hongkong Huang Fei Hong zhi san: Shi wang zheng ba (více)

Obsahy(1)

Lékař Chuang Fej-chung příjíždí do Pekingu, kde se právě chystá prestižní soutěž bojových umění. Nečeká ho ale oddech a zábava. Musí obstát před lstivými soupeři a ukázat lidem, že smysl kung-fu není v soutěžení nebo ubližování nepříteli. Je především o srdci a poznávání vlastního nitra. (oficiální text distributora)

Recenze (24)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Akce je tu slušná a některé gagy vtipné (i když stále dětinské). Děj je vycucaný s prstu a nápad s draky byl omyl, akce je s nimi spíše nepřehledná než zajímavá. Ve chvílích, kdy se nebojuje nebo nevtipkuje, se film takřka zastaví. Nejhorší je ovšem v této sérii obraz, nevím na jaký materiál se točilo, ale tohle přebarvičkování, Jetovi nesedí... 50% ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Len vyvar skvelych prvych dvoch dielov. Scenar viazne, pribeh je len slabou parlelou na prve dva diely a co je najhorsie, na bojovych scenach sa nepodielal Yuen Woo-Ping - a to je na filme sakra poznat. Tak ci tak ma film predsa len co ponuknut. Vyprava je stale nadherna, Jet Li je stale spravny hrdina, medzi nim a Penny to stale skvelo funguje, je tu zopar vydarenych humornych scien a nakoniec sa najde aj zopar velmi slusnych bojovych scien - znova vsak treba pripomenut , ze s tymy z prvych dielov sa nedaju porovnavat. Najviac potom stroskotava zaverecny boj, ktory je sice originalny, avsak po choreografickej stranke dosti nezvladnuty a nezazivny. Viac dodavat netreba. (6.3/10) ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Každý fanoušek bojových i akčních filmů nepochybně ví, že rozdíly atraktivity a divácké zábavy mezi scénami akčními a neakčními bývají mnohdy veliké. Zde jsou však přímo propastné, děj je opravdu nesmírně nudný, snaha o humor vůbec nefunguje a já to vše musel doslova protrpět. Aspoň, že bojové scény jsou klasicky Hong-Kongsky perfektní. Bohužel další ránu pod pás představuje závěrečný souboj, který jinak na sérii Once Upon a Time in China bývá to nejzajímavější. Z větší části probíhá v kostýmech, které vidíme na začátku, takže o nějaké efektní choreografii se dá hovořit teprve až ho Jet ze sebe strhá... PS: Neustále se opakující a dávno oposlouchaný hudební motiv z prvních dvou dílů už fakt leze na nervy. 5/10 ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Natřásající se čínské masky a jedna skvělá mela na oleji. Třetí díl vsadil na romanci, díky milounké Rosamundě funkční, a čínské národovectví nahradil tradicí. A mně nezbývá než si povzdechnout, zlatý čínský obrození. Místo kung fu obrovská porce tanečních kreací s tradičními óbrmaskami lvů a draků, spousta petard a hlavní záporák retard. Velmi vrávorající trojka. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nulový "asipříběh" několika kung fu škol, nekale usilujících o titul "Krále lvího tance", jen romanticko-sitkomovými scénkami pospojoval bláznivé wuxia mely, v nichž se na první našlápnutí řezal každý s každým. Zejména dlouhá závěrečná "trma vrma" na festivalu to už přehnala, když do kotle přihodila ještě zahraničně-politický atentát na čínského ministra. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • První film ze série "Once Upon a Time in China" obsahující Dolby Stereo zvuk. (ČSFD)

Reklama

Reklama