Reklama

Reklama

The Boy Behind the Door

Trailer

Poté, co Bobbyho (Lonnie Chavis) a jeho nejlepšího přítele Kevina (Ezra Dewey) unesli a odvezli do cizího domu uprostřed ničeho, se Bobbymu podaří utéct. Při útěku Bobby uslyší Kevinovo volání o pomoc a uvědomí si, že nemůže opustit svého přítele. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě film o síle kamarádství. Musím říct, že tenhle klučina měl "větší koule" než většina postav jiných hororech/thrillerech. A jelikož se zde jednalo o dva kluky(většinu stopáže jen jeden), kteří čelí dospělým dá se pochopit i nějaký to jejich nelogický chování. Co mi ale hlava nebere jak Bobby dokázal tak rychle odtáhnout tu mrtvolu a ještě vypucovat zaneřáděnou kuchyni od krve. Ale to jsou takový menší nepodstatný detaily. Jinak jde o celkem napínavej kousek kterej si určitě aspoň ty 3hvězd zaslouží. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Porovnávam s remakom, celkom v pohode to bolo, ázijský pokus bez dialógov bol slabší...nelogických krokov milión, nakoniec vykompenzovali aj to že biely ujovia s bielou tetou robia čo robia, síce prečo Bobbyho vzala so sebou nedáva zmysel ale v pohode...pravidlá dnešnej doby, film v k torom by änoscovia čiernej farby pleti uniesli čierneho chlapčeka a zachránil by ho malý beloško by vzniknúť nemohol, ale napriek tomu celkom dobrý film, bez toho označenia mysteriózny, v tom sa ázijská verzia odlíšila a bola lepšia... ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Slušný napínavý horor, co má několik velkých ale. Předně Bobby je blbej jak vantroky, a tak se jeden diví, jak se mu vůbec celým tím malérem daří proplouvat. Samozřejmě by bylo logické, kdyby se sebral a utíkal pro pomoc dospěláků, jenže nejen děti se ne vždy chovají logicky. Navíc by přirozeně odpadly všechny ty naháněčky. Vůbec s logikou si na mnoha místech autoři hlavu nedělali - jak během tří minut uklidit kuchyňskou podlahu celou od krve? Že by přijíždějící policista neuviděl po cestě nabourané auto? A že by ho kolegové policisti nehledali, když se neohlásil? Nechybí ani provařené klišé, že zabijáka nedobíjíte, páč jinak by byl za chvíli konec. Na druhou stranu pěkná práce se sekerou. Z Bauerové šel když ne strach, tak respekt určitě. Závěrečných deset minut připomene nejlepší slashery z 80. let, za to dávám jednu hvězdu navíc. A vůbec, napětím se přes všechna ta ale nešetřilo, byť Bobby mi řádně pil krev... ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Prostě jen bezduchý “horor” o páru, který unese dva chlapce, z nichž jeden uteče, toulá se po domě, občas na únosce narazí, někdy dojde na honičky, jindy se prolije nějaká krev, místy trocha napětí a jednou se objeví i nová postava. Obrovským mínusem jsou nezajímavé postavy, ke kterým si divák nestihne vytvořit větší pouto, a tak veškeré napětí vyšumí do ztracena, jelikož je mu vlastně v hloubi duše jedno, co se s klukama stane. Kamera je šikovná, vizuál průměrný, krve i atmosféry je poskromnu, chování postav je někdy šíleně hloupé a ve výsledku to není až tak obrovský průser, ale rozhodně ani nikterak dobrý filmový zážitek. Mdlé, tuctové, nevýrazné, bez jakékoli pointy a pozítří si na film nevzpomenu. Rád bych řekl, že si tvůrci po letošním neúspěchu The Djinn vylepšili reputaci, ale bohužel nevidím důvod, proč bych filmu v hodnocení přilepšil. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Hlavním důvodem, proč jsem se nakonec rozhodl udělit jen dvě hvězdy, je bezpochyby začátek. Úvod natolik nudný, že se mi tím podařilo prokousat až na druhý pokus. Viděl jsem to celé tak trochu černě a to nejen kvůli hlavní postavě, která mne nesmírně vytáčela. Nebyl jím samozřejmě nikdo jiný, než přihlouplý mladík tmavé pleti, který si nahodile chodil po domě svých únosců a následně s nimi sváděl i souboje. Přestože mu bylo pouhých 11 let, již dokázal popřít nejeden fyzikální zákon a nahradit ho vlastní verzí. Ostatně nelogičnosti jsou druhý důvod proč jsem se rozhodl pro horší hodnocení, neboť se film celkem slušně rozjede s příchodem policisty a kdybych si odmyslel nějaké ty hlouposti, klidně to mohlo vyjít i na 4*. Jakožto celek bohužel jen 45%. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama