foto

Kristin Bauer van Straten

  • nar. 26.11.1966 (50 let)
    Racine, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kristin Bauer se narodila 26. listopadu roku 1966 v nemalém městě Racine, ve státě Wisconsin. Její otec, Ralph Neubauer, byl vášnivý sběratel zbraní a jezdec na koni. Matka, Sara Neubauer, byla ženou v domácnosti podílející se na charitativních akcích. Její dětství na statku bylo plné dobrodružství, vyrůstala v krásné přírodě se zvířaty a hodně sportovala. Stejně jako její otec jezdila na koni a učila se střílet ze zbraní. Na tyto léta velice ráda vzpomíná.

Po základní škole The Prairie School v Racine, kterou absolvovala v roce 1984, studovala výtvarné umění v St. Louis, Bostonu a New Yorku. Později se však rozhodla stát se herečkou, a proto se přestěhovala do Los Angeles. Z počátku se ale toto rozhodnutí nezdálo býti nejšťastnější, když se musela živit jako umývač oken a chůva.

Její herecká kariéra započala v roce 1994, kdy si zahrála roli Miss English v seriálu PRÁVO V LOS ANGELES v jedné epizodě. Ve stejném roce ztvárnila postavu Suzie Endicott ve filmu COLUMBO: COLUMBO V PŘESTROJENÍ a Mrs. Loomis v seriálu SUPERMAN.

V roce 1996 se Kristin Bauer zahrála ve filmu GLORY DAZE, což je první film s Ben Affleck v hlavní roli. Mezi spoustou epizodních postav, z těch významnějších Geneva Renault v České republice méně známém seriálu TOTAL SECURITY, Melody Cacaci v NEMOCNICI V CHICAGO HOPE, roku 2000 dostala Kristin vedlejší roli pornoherečky Nico ve filmu TANEČNICE OD MODRÉHO LEGUÁNA.

Za zmínění z hereččiny filmografie stojí i postava Karen v zahraničí oceňovaném krátkém filmu ROOM 302 a z roku 2001 menší role ve filmu 50X A STÁLE POPRVÉ. Nejdůležitější roli v poslední době představuje postava divácky oblíbené Pam v seriálů PRAVÁ KREV.

Od 1. srpna 2009 je Kristin Bauer vdaná za jihoafrického hudebníka Abri van Straten ze skupiny Lemmings. Svatba proběhla na rodinné farmě v Racine.

Antonín "Anton1991" Kobliška

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rich Boy, Rich Girl
2016 Hollyweed (TV film)
Noční zvířata
2015 Kingmakers (TV film)
2014 Teen Lust
2012 Luke a jeho příběh
2011 Subject: I Love You
2009 House Rules (TV film)
2006 Pink Collar (TV film)
2005 Zábavný společník
2004 50x a stále poprvé
2001 Hollywood Palms
Room 302
2000 Sbohem, zítřku (TV film)
Tanečnice od Modrého leguána
1998 My Little Havana
1997 Romy a Michele
1995 Glory Daze
Smrtící mise
1994 Columbo: Columbo v přestrojení (TV film)

TV seriály

2015 Bylo, nebylo (TV seriál)
Matka (S04E21)
Lily (S04E20)
Náklonnost ke Cruelle (S04E19)
další epizody (8)
2014 Bylo, nebylo (TV seriál)
Hrdinové a zloduši (S04E12)
2013 Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Země bez kouzel (S01E22)
2011 Bylo, nebylo (TV seriál)
To nejcennější (S01E02)
2010 Drop of True Blood, A (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvý v časové schránce (S03E07)
2005 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Postižení (S04E16)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Commando Nanny (TV seriál)
Dr. Vegas (TV seriál)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Quintuplets (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
Hidden Hills (TV seriál)
Less Than Perfect (TV seriál)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Men Behaving Badly (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Pointman (TV seriál)
The Crew (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Superman (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)

Dokumentární

2008 True Blood-Lines: A New Type (TV film)

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace