Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po jaderné katastrofě naláká vidina jídla vyhladovělou rodinu do hotelu, kde mají účinkovat v divadelní hře. Diváci ale začnou postupně mizet. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi samotný koncept s divadelním hotelem, ve kterém se diváci procházejí po patrech a v jednotlivých apartmánech sledují různé scény. Sem tam se podařilo vykouzlit i pocit nejistoty v tom, co je a není představení, ačkoliv tady má film jisté rezervy. Nicméně největší problém vidím ve skutečnosti, že Herdal se soustředí především na vizuální stránku věci, která je sice velmi slušná, ale zase nemá takový formát, aby utáhla celý film. Stačilo přidat pár nápadů co se samotných pokojů týče a přidat trochu na brutalitě. On se sice film snaží tvářit kontroverzně a krvavě, ale když to tak vezmu kolem a kolem, tak gore je tu co by se za nehet vešlo. Největší prostor tak dostává prostě pobíhání po budově a hledání dcerky. A to je vzhledem k tomu, co se v hotelu děje, docela velký nedostatek. V tomto případě bych se nebránil zámořskému remaku, který by dostal do ruky nějaký pořádný řezník. Zatím to vidím jako promarněnou příležitost. 40% ()

BlondJames 

všechny recenze uživatele

Náhodou, tak strašný to fakt nebylo, naopak, příjemná pohoda :) Ale když jsem si to z nudy pustila na usnutí znovu, tak jsem prostě ten Imperial a uličky Karlových Varů poznala s úplnou jistotou, herci skvělí a do toho moje rodné město, zvedám o hvězdu, a to nejen kvůli Varům, ale také proto, že i ve mě se vařila krev,výborný scenář, a až budu mít hlad, nesním svýho psa, ale vás :))) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Norský snímek „Kadáver“ si rozhodně zaslouží pozornost. Jistě, není to vyloženě dechberoucí film, i když myslím, že slabším povahám ten dech přece jen vezme. Hlavně je to ale v tom, jak se zde dobře pracuje s celkem jednoduchým námětem, který byl využit nikoli k explicitním hodům, ale vlastně k emočně silnému snímku, kdy – pravda – finále už mi přišlo trochu moc na city. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Pomerne príjemné prekvapenie s príjemnou atmosférou naivným dejom ktorý tak trochu pripomínal knihu Nech vojde ten pravý (čo sa večere chudobných týka), chcelo to trochu popracovať na o niečo lepšie zvládnutom deji a najmä záver mohol byť o poznanie lepší. Na jedno pozretie sa to celkom dalo, určite to však nie je film na ktorého dej budem dlho spomínať. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemná atmosférická jednohubka s pěkným vizuálem nepřináší sice do žánru nic nového, ale rychle uteče. Popravdě chybějící gore (to falešné podříznutí se nepočítá) mi tentokrát až tak nevadilo, páč by z toho pak byl spíše další klon Texaského masakru nebo hor s očima a tak podobně. Jen kdyby na pódiu stál Vincent Price, bylo by to o třídu výše. Ovšem mě trochu zaráží, že si leckdo stěžuje skrze chybějící severskou atmosféru. Tož aby ne, když je to český horor, že? Nejen Karlovy Vary a Praha, ale i Češi početně Nory převážili....a na Čechy to zas tak špatné není. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Sál, ve kterém diváci večeří a poté se v něm odehrávají rituály a závěrečná scéna, je v Grandhotelu Pupp v Karlových Varech. (vodelu)
  • Záběry na hotel jsou ve skutečnosti záběry na hotel Imperial v Karlových Varech. (petikacka)

Reklama

Reklama