Reklama

Reklama

Alice in Borderland

(seriál)
  • Japonsko Imawa no kuni no Alice (více)
Trailer 1

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Mladík posedlý hraním videoher se společně se dvěma kamarády ocitne ve zvláštní verzi Tokia, kde všichni musí hrát nebezpečné hry o přežití. (Netflix)

Recenze uživatele Nevka k tomuto seriálu (3)

Episode 4 (2020) (S01E04) 

Musím říct, že tohle mě zklamalo. Přitom samotná myšlenka epizody a její provedení mělo fakt potenciál. Jenže tvůrci zbytečně přidali vodu, která z toho udělala dost bizarní podívanou (černý panter se ještě v rámci mezí dal snést). Trochu rozumné kreativity ve scénáři, a hned by to vypadalo úplně jinak. ()

Episode 3 (2022) (S02E03) 

Srdcové hry jsou nářez. Narozdíl od akčních úkolů v nich většinou nepokulhává logika a psychologicky fungují perfektně. Nebýt toho, že tady půlku epizody dobíhala linka s křížovým králem, dal bych klidně i pět hvězd. Sloupy jsou totiž zábavná hra, ale místy trochu nedávají smysl (což nic nemění na tom, že jsem si je užil). ()

Episode 7 (2022) (S02E07) odpad!

Vážně? Čekal jsem tady bídné hodnocení, ale evidentně jsem jedním z mála, kterým pikový král přijde fakt na hlavu. Rovnou varuji, že komentář obsahuje SPOILERy a hromadu nadávek, takže s tím počítejte. Normálně jsem celkem klidný a mírumilovný člověk, ale tohle mi zkazilo večer. Celá druhá série je moc fajn, ale vždyť tohle sakra nedává smysl. Týpek, na kterého si můžete počkat někde za rohem, dát mu jednu dobře mířenou mezi oči a on jen tak pobíhá kolem? Celou dobu není schopný trefit žádnou z hlavních postav, ale tvůrci potřebují v závěru šokovat, tak najednou borec všechny rozseká na maděru a borka, které udělá z nohou kebab si to kulhá vesele dál? O zbytku epizody a rozhodnutích jednotlivých postav snad nebudu ani mluvit. Veškerá logika je zapomenuta a potenciál, který prý pikový král v manze má, spláchnut do záchodu. Tak zhnusený jsem nebyl hodně dlouho. Naprosto tragická a dehonestující epizoda plná sra*ek. Normálně nejsem vulgární, ale tohle mi řádně hnulo žlučí. I když existují horší věci a objektivně to třeba na jednu až dvě hvězdy je, tasím z kapsy odpad, protože u jedné z epizod si to dovolit můžu. A pokud s tím máte problém, klidně mi napište zprávu, kde o tom můžeme pokecat. ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama