Reklama

Reklama

Liberator: Operace Avalanche

(seriál)
  • USA The Liberator
Trailer 1
USA, 2020, 3 h 17 min (Minutáž: 46–56 min)

Scénář:

Alex Kershaw, Jeb Stuart

Kamera:

Michał Łuka

Hrají:

Bradley James, Martin Sensmeier, Jose Miguel Vasquez, Ross Anderson, Finney Cassidy, Sam Gittins, Kiowa Gordon, Tatanka Means, Matt Mercurio, Filip Lipiecki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nesourodá jednotka odhodlaných vojáků zvyklých dělat si věci po svém razí za druhé světové války cestu invazi spojenců do Itálie. (Netflix)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (1)

Liberator: Operace Avalanche (2020) 

1) nechapu koho napadlo (když už museli natočené scény prohnat filtrem a hrát si na animaci) nacpat do obrazu efekt “špinavé sklo”. Veškeré záběry vypadají jako když se díváte na umatlanou TV. Obzvlášt tmavé záběry to doslova ruší. 2) občas jsem ml pocit že koukám na Pattona, občas na Tucet špinavců. Pak chvilku to byla Velká červená jednička a Bratrstvo neohrožených atd. Já chápu, že být originální je těžké. Tohle ale je buď nuda nebo pocit “kde jsem tohle už viděl”. 3) je celkem dobře vidět co je natočené a dopatlané filtrem a co dočmárané v PC. Úroveň detailu, stínování, kontrast se příliš lisí. prostě se šetřilo. 4) Znatelně patlané ve východní Evropě za minimální rozpočet... nejen díky faktu "made in Poland" ale i díky přítomnosti "zetkových" herců. Poznal jsem jen jedinou "povědomou" tvář - Vinzenze Kiefera (Německého velitele z Legenda jménem T-34) a i to není žádná superstar. Pokud nemáte prachy, tak se do něčeho podobného nepouštějte. ()

Reklama

Reklama