Reklama

Reklama

Liberator: Operace Avalanche

(seriál)
  • USA The Liberator
Trailer 2
USA, 2020, 3 h 17 min (Minutáž: 46–56 min)

Scénář:

Alex Kershaw, Jeb Stuart

Kamera:

Michał Łuka

Hrají:

Bradley James, Martin Sensmeier, Jose Miguel Vasquez, Ross Anderson, Finney Cassidy, Sam Gittins, Kiowa Gordon, Tatanka Means, Matt Mercurio, Filip Lipiecki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nesourodá jednotka odhodlaných vojáků zvyklých dělat si věci po svém razí za druhé světové války cestu invazi spojenců do Itálie. (Netflix)

Recenze uživatele rublik05 k tomuto seriálu (1)

Liberator: Operace Avalanche (2020) 

Přestože jsem si musel na poněkud nezvyklou animaci chvíli zvykat, nakonec jsem si na vizuální provedení zvykl a celkové zpracování se mi moc líbilo. Jednotlivé díly mají spád, jsou plné akčních scén, najdeme zde hned několik vcelku sympatických postav a oceňuji i poutavé vyprávění a dobré kamerové záběry. Velice se povedly i emoční scény, také drsné válečné výjevy působí realisticky, z některých scén mi až běhal mráz po zádech. S minisérií Liberator jsem nadmíru spokojený, sedlo mi jak zpracování, tak i tempo a ve finále se jedná o sympatické válečné drama, které sice nepřináší nic nového a trochu napodobuje styl Bratrstva neohrožených, přesto však vřele doporučuji všem, kteří se zajímají o válečnou tématiku. 7/10. ()

Reklama

Reklama