Reklama

Reklama

Liberator: Operace Avalanche

(seriál)
  • USA The Liberator
Trailer 2
USA, 2020, 3 h 17 min (Minutáž: 46–56 min)

Scénář:

Alex Kershaw, Jeb Stuart

Kamera:

Michał Łuka

Hrají:

Bradley James, Martin Sensmeier, Jose Miguel Vasquez, Ross Anderson, Finney Cassidy, Sam Gittins, Kiowa Gordon, Tatanka Means, Matt Mercurio, Filip Lipiecki (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(4)

Obsahy(1)

Nesourodá jednotka odhodlaných vojáků zvyklých dělat si věci po svém razí za druhé světové války cestu invazi spojenců do Itálie. (Netflix)

Recenze uživatele Remivsremi k tomuto seriálu (5)

Liberator: Operace Avalanche (2020) 

Uživatel AppleCore má naprostou pravdu. Seriál ode mě dostane pouze jednu pochvalu, a to za jeho zvolené dějiště. Stále neexistuje moc filmů či seriálů zabývající se působením v Itálii či operaci Dragoon. Z kladů je to ale nejspíš vše. Až na postavu Felixe L. Sparkse si nemáte ke tomu vytvořit nějaké pouto. Každý protagonista je přinejlepším načrtnutý a opustí obrazovku dřív než ho dokážete rozpoznat. Děj je chaotický, nudný, povrchní. Když už mám tu šanci připravit "animák" tak se sakra pokusím o prokreslení svých hrdinů. Dát jim charakter a odlišit od ostatním. Nic takového se neděje. Zvolená vizuální stránka je korektně řečeno směšná a spíše urážející. I první hry Telltale Games měly lepší technické zpracování. Navíc po závěrečných titulkách je jasné, že seriál chtěl být poctou 157. pluku což vrcholně nezvládl. Nezvládnuté, neosobní a vykalkulované. Tohle nemělo projít procesem schválení ještě před počátkem preprodukce. ()

Proč bojujeme (2020) (E01) 

Koncept na začátku ukážeme super akci, pak se vrátíme na skutečný úvod celého příběhu, mě už sejří do abnormálních výšin. Tvůrci ho používají aby nalákali. Chtějí vám dát ukázku pravé odměny, pokud naskočíte na jejich příběh. Je to laciná pomůcka, které jsem přesycený. Zvolená animovaná podoba má nahradit drahé rekvizity, tanky atd. V některých momentech ale působí dost lacině. Zatím je to po všech stránkách přinejlepším průměrné. ()

Bitva o Anzio (2020) (E02) 

Unylé, rozvláčné, bez jiskry. Chtěl jsem též napsat, že jsem postrádal jakékoliv emoce, což po většinu času odpovídalo. Na konci se však nějaké přeci jen dostavily, ale stejně to nedokázalo zakrýt trpkou pachuť v ústech, jež zůstala po této epizodě. ()

Nepřítel (2020) (E03) 

Každá epizoda má horší a horší technické zpracování. Vynechávají se detaily, objekty se stále opakují a některé scenérie vypadaly jako render, který trval jenom pár sekund. Je to fakt až nepatřičný. Nepomůžou tomu ani zajímavější postavy na straně Němců. ()

Domov (2020) (E04) 

Tak aspoň závěrečná epizoda dokázala vyvolat emoce a nabídnout nějaký příběh. ()

Reklama

Reklama