Reklama

Reklama

Skupina přátel se společně sešla v kruhu ze svíček hrát strašidelnou hru. Každý z nich očekává, že si z toho něco odnese. Pravidla hry jsou pro každou svíčku vyprávět jeden hororový příběh. (O2 TV)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Strašne slabá antológia. Nielenže sú príbehy veľmi krátke, ako napríklad hned prvá o čarodejnici a tak o rozvinutejších poviedkach nemôže byt ani reči. Ale nie sú ani ničím výnimočne. Naozaj mi v pamäti neutkvela ani jedna, ktorá bola aspoň trochu zaujímavá i keď niektoré mali potenciál, ale rozhodne ho nenaplnili. A posledným klincom do rakvy bola koncova hlúpa pointa. Uveril by som všeličomu, ale na toto naozaj veľkú fantáziu a tou ja asi nedisponujem. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jako ve většině antologií jsou tady povídky obstojné a zbytečné, ale za sebe musím říct, že se tu nenašla žádná, která by byla vyloženě špatná. Pobavil hned první čarodějnický minikraťas, líbil se mi i příběh s kouřovými démony, děvče pohřbené zaživa působilo správně klaustrofobicky a něco do sebe měla vymítací historka. Naopak bych se obešel bez dětí s černýma očima a fotografického psycha. Zastřešující příběh působil poněkud směšně a trošku mi celkový dojem kazil, ale i tak to nakonec hodnotím kladně. 70% ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Nešlo o špatný povídkový horůrek, jehož problém tkví převážně v délce. Ačkoli jsou příběhy víceméně průměrné, je jich příliš mnoho a diváka postupně přestává bavit poslouchat další. Ke konci už jsem se trochu nudil, ale některé příběhy mne přecijen zaujaly. K jednotlivým povídkám nemám příliš co bych řekl, ale aspoň se je pokusím ohodnotit. První příběh byl krátký a spíše nikam nesměřoval 50%. Další byl mnohem zajímavější o dítku kterého neustále straší jeho otec 60%. Následoval asi tím nejlepším příběhem o staré bábě na schodech, jež byl jako jediný trochu strašidelný 80%. Čtvrtá povídka o matkce na drogách mne příliš nezaujala 45%. Nasledující příběh opět patřil mezi ty lepší a byl o dvou dívkách, kdy jedna byla pohřbená za živa s parádní atmosférou 75%. Překvapivě mě zaujal i příběh o vymítání, což obvykle příliš nemusím, ale zvrat na závěr dílo parádně vyšperkoval 60%. V tomto bodě už mne začala zmáhat délka příběhů a jejich množství a možná i proto považuji další příběh za ten úplně nejslabší o dívce s telefonem a přítelem co neumí plavat 35%. Nakonec však bylo pravděpodobně nejstrašidelnější pojidlo co svazuje jednotlivé příběhy dohromady, které v tuto chvíli právě vrcholilo a vysvětlí se, proč hlavní postavy vůbec hráli tuhle hru. V hororvosti sice příběh na pozadí uspěl, ale byl příliš natahován a tak za něj uděluji pouze 45%. Což je celkem 56% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem sáhl po antologii z letošního roku. Skrývá v sobě 7 povídek plus příběh kterej vše propojuje. Nechce se mi vypisovat jednotlivý hodnocení k samotným povídkám. Jen dodám, že pouze jednu bych ohodnotil na 2 hvězdy. Zbytek je průměrný nebo lepší. Ve čtvrtý povídce mě potěšila účast mojí oblíbenkyně Amy Smart. Pro mě je The 100 Candles Game určitě jednou z těch lepších hororových antologií. Nebojím se dát 4 hvězdy. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Za mňa v pohode antológia. Štyria kamaráti hrajú hru pri sviečkach a rozprávajú si desivé príbehy. Takže je tu 8 segmentov (posledný vlastne tvorí dejovú líniu), samozrejme nie všetky sú extra dobré, ale nájde sa aj zopár nadpriemerných. Príbeh o starej babe a čiernookom decku bol asi najdesivejší, ešte ma celkom zaujal príbeh o otcovi a synovi uprostred poľa a hmly, prípadne exorcizmus na ostrove. Prvý o lesnej čarodejnici mal potenciál, ale bol až príliš krátky, a pasáž o matke a smiešnom démonovi patrí asi medzi najslabšie. Ostatné boli skôr priemerné. Takže, keď to tak nejako prepočítam, aj hodnotenie mi vychádza rovnako. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama