Reklama

Reklama

Ahsoka - Season 1 (2023) (série)


Část 8: Jedi, čarodějnice a vojevůdce (S01E08)

(epizoda)
  • USA Part Eight: The Jedi, the Witch, and the Warlord (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdinové závodí s časem, aby zabránili velkoadmirálu Thrawnovi uprchnout. (Disney+)

Recenze (56)

Tomulka 

všechny recenze uživatele

Když se člověk zamyslí nad dějem, tak je scénář hodně smutný. Provedení však hlavně díky hercům přijatelné. ROSARIO Dawson je dokonalá Ashoka. Ray Stevenson byl famózní (škoda, že nedostal více prostoru) a velmi mne mrzí, že svou roli nebude hrát v případném pokračování!!! Trawn nic moc, ale je zase pravdou, že koho jiného obsadit. Třeba Cumberbatch by byl dokonalý a super. No jsem zvědavý co se bude odehrávat dále. Vše nasvědčuje, že je Ashoka na planetě Otce, syna a dcery. Tak uvidíme co z toho vykouzlí u Disney, protože oni jsou opravdu machři v zabíjení slavných značek :( ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále je fajn, možná jen ok. Plot armor, nelogičnosti i fakt, že je to celé jen vata k tomu, co je každému jasné, že se stane. A kde je Baylan a Shin? Opravdu jen cameo cliffhanger? Nedá se to považovat za uspokojivé ukončení, když jsme nedostali žádné odpovědi a celé to byl vlastně jen prolog k tomu, co bylo každému jasné. ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je zase blitek tady. Samej profík a superkritik a odborník přes Star Wars. Že vůbec na to čumíte, když víte, že to stojí a bude stát za hovno. Že radši nepíšete ty svoje sračkoidní komentáře k lepším debilovinám. Ale co se vlastně divím tady na ČSFD. Když si tu kvantum čuráčků a kund chrochtá na takovými píčovinami jako je Most, plný buzen a cigánů. Tak co se dá čekat. Jeden by si řekl, že tihle debilové se budou věnovat svým zbuznělým a cigánským seriálům a nakonec hovno. Nakonec to tu je jedna kunda vedle druhý. Škoda, že před vypuštěním komentářů se nedělá nějaký psychotest. Protože to by kokotům zde praskl dozajista čurák ve švu, když by přišli na to, že se sem nemůžou vypsat ze svých bezcenných hoven. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka a jej parta sa musí pokúsiť dobiť pevnosť aby zabránili návratu generála Thrawna. Prevedenie: Osobne sa teším z otvoreného konca. Páči sa mi kam sa až seriál dopracoval. Čo sa týka finále tak nadmieru potešili Stormtroopers zombie ako aj súboj Ahsoky z čarodejnicou. Thrawn ešte rozhrá veľkú hru v schválenej druhej sérií. 90% ()

Arany 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr pohřbil celou sérii. Takže dál platí, že jediné koukatelné hrané dílo co vzniklo od akvizice Disneyho je Andror. Je až fascinující, jak se tvůrci nedokážou stále dokola a dokola poučit. Nikdo nebude brát Thrawna jako geniálního taktika, pokud se chová jako úplnej imbecil. Nikdo nebude nadšený z Anakinova Force Ghosta, když je jen jako takové malé příjemné cameo na konci a nemá žádný vliv. A ačkoli jsme milovali Shin a Balona, tak ve finále nebyli a nadějný cliffhanger na Balona je úplně zbytečný, když se ho po smrti herce dočkáme možná někde v komiksu. Takže velké velké zklamání. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Dva zombie Troopers, kteří napadli Ezru (Eman Esfandi) a Sabine (Natasha Liu Bordizzo), nebyli obyčejný Death Troopers. Patřili k tzv. legii Purge Troopers, která se specializovala na lov a zabíjení přeživších Jedi. Lze to poznat i podle červených nárameníků a mírně upravené zboje, která obsahovala množství Beskaru. (Veskoslav)
  • Věta, kterou pronese Sabine (Natasha Liu Bordizzo): „Shadows in the Starlight,“ je odkazem na komiks „Star Wars: The High Republic Phase I – Light of the Jedi Omnibus“. (Veskoslav)
  • Meč, který Ezra (Eman Esfandi) sestrojí, je identickou replikou meče, o který přišel jeho mistr Kanan Jarrus během souboje s Inkvizitorem. Zvláštností tohoto meče je to, že se dá rychle rozložit na dvě poloviny pro skryté nošení. (UncleMorty)

Reklama

Reklama