Reklama

Reklama

VOD (1)

Boba Fett (Temuera Morrison) uděluje audienci. (Disney+)

Recenze (68)

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní úvod, moc se sice nestalo (na to, že má seriál jen 7 epizod), ale snad jsme se alespoň dostali přes velkou část flashbacků a příběh bude pokračovat co nejvíce lineárně. Tím ovšem neříkám, že flashbacky byly jakkoliv nudné či nezáživné, ba naopak, na to, jak se Boba dostal ze Sarlacca čekáme dlouhá léta a vážně mě příběh zaujal, jen doufá, že jich bude míň a míň a do popředí se v následujících epizodách dostane spíše současný, post-Mando příběh. Temuera Morrison zatím válí, ono tu nejde o žádné extra herectví, ale jde z něj respekt a zároveň zvládá i ty jemné náznaky komedie v těch pravých místech. Ming-Na Wen dostala v prvním dílu velmi málo prostoru, snad se její role zvětší a bude víc, než jen bezduchá pravá ruka, ale pro začátek dobré. Zaujal mě nový kmen Tuskenů, jsou jiní než ti klasičtí, snad se o nich dozvíme více. Jinak efekty dobré, na zvířatech je poznat, že jsou digitální, ale jinak Mos Espa a všechno ostatní vypadá více méně realisticky, v podstatě stejná kvalita jako v Mandalorianovi.  Silnějších 7.5/10, takových 7.75... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vylucne pre fanusikov tohoto univerza. Okrem chaotickej a tazkopadnej hry s typickymi maskami a kostymami a kratkeho parkour-u, ma vobec nezaujala ani pribehova stranka - ta takmer absentuje. Nebyt uvodneho "Lukasovho-loga", ktore vas mozno "zorientuje", mnohi divaci by to ani nedopozerali. Strasna bieda a preto si ani len nedovolim porovnat to s Mandalorian-om. Zrejme pozriem este dalsiu cast, ci bude aspon ukazany "smer", kam sa to mieni uberat. Nikdy som vsak nebol nekriticky ani voci zvucnym menam a prvou epizodou ma Favreau, ci Rodriguez teda "sokovali". ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Boba Fett mal skvelý nástup v seriáli Manadlorian a preto som bol na tento seriál veľmi zvedavý. Sledujeme dve príbehové línie. Tá v ktorej je nám vysvetlené čo sa s ním dialo v dobe, keď sme si mysleli že je mŕtvy, je dobrá a baví ma. Je síce troch predvídateľná, ale má to štýl. Druhá línia, v ktorej sa snaží prebrať zločinecké impérium trošku kríva, respektíve nie je vôbec uveriteľná. Trochu akcie potešilo, ale nejak som neveril, že Boba Fett je nový kápo široko ďaleko. Uvidíme či postupne  presvedčí obyvateľov mestečka a tiež mňa ako diváka. 70% Disney plus ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano… zahájení tam kde ho opustila IV epizoda (moje nejoblíbenější), bylo velice vkusné. Takže prvních 5 minut na plný počet. Pak to ale začalo zvláštně drhnout (Mandalorian měl nástup rozhodně lepší). Prostě ten časový skok dojem zbytečně zabil. Ze zajímavého začátku, místo intenzivní sledování co bylo “tenkrát” se zbytečně dějově skáče. ()

matous20063 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda co se týče budoucnosti seriálu nám moc neřekla. Řekla nám ovšem něco co je pro postavu Boby důležitá. Celkově a konstruktivně mi epizoda přišla nezáživná což naopak když vezmu první epizoda Mandaloriana je škoda. Ale chápu, minulost Boby od toho co zmizel v Sarlacovi až do jeho objevení v seriálu Mandalorian, není objevena a předpokládám že se k jeho minulosti ještě tak 3 epizody budeme vracet. Ale upřímně doufám že se to příští epizodu rozjede. Co se týče zpracování, tak jsem měl problém se orientovat v akčních scénách, byli na mě strašně chaoticky sestříhané, a díky tomu působily někdy "levně" což je škoda jelikož má Boba na svůj seriál stejný budget jako Mandalorian, tak doufám že se to v příštích dílech ukáže a pořádně se to rozjede. 4 hvězdy dávám proto že věřím že příští díly budou super! 65% :-) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • Mos Espa je rodištěm Anakina Skywalkera. Odehrála se tu většina scén ze Skryté hrozby (1999), a to včetně proslulého závodu kluzáků. (Veskoslav)
  • Čtyři psí roboti jsou ve skutečnosti roboti známé průkopnické americké firmy Boston Dynamics. (UncleMorty)
  • Epizóda dáva odpoveď na otázku, ktorú si fanúšikovia Star Wars kládli celé desaťročia – čo sa stalo s Boba Fettom po páde do tráviaceho ústrojenstva Sarlacca? Či prežil, to sme sa dozvedeli už v seriáli Mandalorian (od r. 2019), no celý priebeh udalostí sa odhalil až teraz. (ČSFD)

Reklama

Reklama