Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mr. Lee (Kove) pořádá v Mexiku nelegální zápasy bojovníků. Zmanipuluje a do soutěže zatáhne také dva bratry - Rubena a Nicka. Ty totiž trénuje Shingo (Yeung) a s ním má Mr. Lee nevyřízené účty. Chce ho tím přinutit, aby se znovu utkali v ringu... (5150)

Recenze (26)

dessa 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko, otřesní a nesympatičtí hlavní hrdinové, u kterých je vám jedno, jestli zdechnou, naprosto trapný hlavní záporák, nepovedené bojové scény... A tak dávám dvě hvězdičky pouze a jenom za charisma Bolo Yeunga, kterého většina našinců zná jako finálového soupeře Jean-Clauda Van Damma z Bloodsportu a jako protivníka téhož JVCD v Dvojitém zásahu... Upozorňuji, že Bolo Yeung je ročník 1938, takže v době natáčení mu bylo 54 let... ()

bmx6 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu,tak příběh,souboje a chování postav je trochu přihlouplé,ale přesto jako velký fanoušek béčkových akčních filmů musím tohle drobet vyzdvihnout.Bolo Yeung tu vypadá jako opravdový borec,i když extra prostoru tu taky nemá.A líbili se mi souboje,v kterých hráli roli všelijaké zbraně,protože bez toho by to bylo jako vlna dalších akčňáků,kde jsou jenom bitky.Holčiny byly takové malé zpestření a vše ostatní okolo ringu se mi také líbilo,takže tři hvězdičky je to nejmenší,co pro tento celkem neznámý klenot můžu udělat. ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nedoceněná pecka plná fightů a skvělých béčkových herců. Bolo Yeung sice ve vedlejší roli, bál jsem se že toho moc nepředvede, ale nakonec se ukazal, tak jak jsem ho chtěl vidět. Zabka a Bernardo kamoši, který každý jde nakonec svou cestou až se nakonec budou muset utkat proti sobě v turnaji ve stylu Bloodsport a Mortal kombat. Skvělý fighty s parádním hudebním doprovodem. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Intersonic vypustil Šutfajtra a svět se změnil. Změnil se k hošírmu. Pamatuji mou reakci kdysi dávno z videopůjčovny - Co to jen sakra bylo? No a má reakce nedávno - Je tohle sakra vůbec možné ? Ano je !! Opravdu nepovedený film, který ničí hlavně ty přiblblé dialogy ( Náš dabing tomu samozřejmě taky nasadil korunu) a taky bojové scény. Bolo Young mněl rozhodně navíc a kladné role mu jak je vidět moc nesedí. Dle jeho filmografie 90. let to vypadá, že moc na výběr nemněl. Krom Tygřích spáru nestojí prakticky nic moc za zmínku. Dávám jeden bod za jeho basketbalové umnění:-) Kdo viděl, ví o čem mluvím. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Bolo Yeung nedokáže sám utáhnout celý film. K tomu by potřeboval ještě minimálně jednoho solidního herce s charizmatem. Ten se tady bohužel nedostavil. Jinak, nevím, zda hrál Bolo jinou kladnou roli, ale vůbec mu to neuškodilo a docela mu role sedla. Pár scén je opravdu drsných, ale jinak je to slaboučký film. 20% - 1* ()

Zajímavosti (4)

  • Akční snímek byl ve Velké Británii prostříhán o 1 min 34 sekund a byly tak odstraněny všechny záběry s nunchaky, záběry na rozdrápanou hruď s vyhřezlým srdcem, dále záběry bojovníka s prořízlým hrdlem, apod. Kompletní verze bez úprav vyšla na DVD roku 2002. (Epistemolog)

Reklama

Reklama