foto

George Cheung

  • nar. 8.2.1949 (68 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bring Me the Head of Lance Henriksen
2016 Beyond the Game
2014 Anita Ho
Awesome Asian Bad Guys
2010 Strážci hrobky (TV film)
The Perfect Host
2009 Invincible Scripture
2008 Lost Warrior: Left Behind
2007 Blizhniy Boy: Ultimate Fighter, The
Iron Man
2006 Mission: Impossible III
Štěstí na dosah
18 Fingers of Death!
2005 American Fusion
2004 Starsky & Hutch
Sucker Free City (TV film)
2002 Údolí stínů
Wicked Game
2001 Bojovníci (TV film)
Duch podsvětí
Tichá síla
U.S. Seals 2
2000 Ides of March
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Bez šance
1998 Křižovatka smrti
Lone Greasers
Smrtonosná zbraň 4
Yakuza Way, The
1997 High Voltage
Ultimátum
1996 Bílý tygr
Carjack
První rána
1995 Da mao xian jia
Smrtící mise
Úder pěstí
1994 Deadly Target
Všude dobře, doma nejlíp
1993 Cooperstown (TV film)
Curacao: Smrtící ráj (TV film)
Čas pomsty
Policajt z New Yorku
1992 Konkurenti
Kouzelník
Mistr
Prsten smrti
Přepadení v Pacifiku
Slídilové
Smrtelné tajemství
Smrtelný sport
Storyville
1991 Polda Artie Lewis
Poldovi v patách
Ricochet: Odražená střela
Zlaté prokletí
1990 Dalších 48 hodin
RoboCop 2
Zbraně
1989 Alien Nation (TV film)
Víkend u Bernieho
1987 Long Journey Home, The (TV film)
Moje spravedlnost
Night Stalker, The
1986 Velké nesnáze v Malé Číně
Who Is Julia? (TV film)
Zajati v pekle
1985 Promises to Keep (TV film)
Rambo II
1983 Johnny Blue (TV film)
Když chlap zešílí
1982 Beach Girls, The
1980 Exterminátor
1979 Spider-Man: The Dragon's Challenge (TV film)
1977 The Amsterdam Kill
The Kentucky Fried Movie
1976 Invisible Strangler
Násilník
1975 Zabijácká elita

TV seriály

2015 Love, Work & Other Demons (TV seriál)
2012 First Family, The (TV seriál)
2010 Scoundrels (TV seriál)
2008 Ztraceni (TV seriál)
Ji Yeon (S04E07)
2007 Just Jordan (TV seriál)
Sarah Silverman Program., The (TV seriál)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Po druhé ráno se nic dobrého nestane (S01E18)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Closer (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
2003 Arrested Development (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
10-8: Officers on Duty (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Tak málo času (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Kovboj Bebop: Lovec odměn (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Na život a na smrt (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Sedm statečných (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Battle Athletess daiundōkai (TV seriál)
Extreme Ghostbusters (TV seriál)
Sunset Beach (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Land's End (TV seriál)
Street Fighter II V (TV seriál)
Vanishing Son (TV seriál)
Xena (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Saved by the Bell: The College Years (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Spies (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 MacGyver (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Manimal (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Matt Houston (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Amazing Spider-Man (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Letka černých ovcí (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Gangsters (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2008 Man of a Thousand Faces

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace