Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

novoten 

všechny recenze uživatele

Dlouho jen neuspokojivá červená knihovna, ve které je největší zábavou hádat, kolik ze tří hlavních postav je psychicky úplně mimo a kolik jen rozbitých. Bez prozrazování čehokoli se jen těžko naznačuje, do jakých veletočů se pouští druhá polovina, ale rozhodně to není nic očekávatelného a ani normálního. V zahraničních recenzích jsem našel roztodivné množství názorů, nejvíc mě do očí udeřilo sousloví "trash genius", protože vystihuje všechno, co se ve mně v chýlícím závěru motalo přes sebe. Odvahu autorky předlohy poslat žánrové rozkročení úplně jinam, než se v úvodu zdá a zároveň pocity, že takovou berličkou si přece nemůže ve vážně myšleném počinu pomáhat. Nadšení nad vymýšlením sebevíc uhnutých teorií a v kontrastu s ním vykulený finální pocit, že jsem mířil hodně vysoko a přitom v důsledku dost nízko. Pro všechny, kdo si myslí, že "ženská" detektivka se zákonitě musí vyvinout v Dívku ve vlaku nebo ve Zmizelou, se ale jedná o jedinečný budíček. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

čtyři díly je to průměrná vztahovka o milostném trojúhelníku,přičemž minimálně jeden (možná víc) lidí v rámci tohoto geometrického útvaru je magor.Během těch čtyř dílů,nicméně BHE nabídne pár momentů a otázek,které udrží pozornost a zvědavost do posledních dvou epizod.A tam se pak ukáže,že někdo z těch tří není magor,ale Doctor Strange (což není spoiler a dá se to odhadnout už epizodu předem) a vše doběhne do poměrně evil crazy finále.BTW,finální zvrat mě napadnul poměrně dlouho dopředu,ale přišel mi natolik nepravděpodobný,že sem tu myšlenku rychle zaplašil.Souhlasím s uživatelem J*A*S*M,že je velká škoda,že celá tahle série nebyla uchopena tak aby působila soudržněji a ne jako dva úplně rozdílné seriály...60% ()

Reklama

kocik1 

všechny recenze uživatele

Nejvíc to připomínalo takové ty srdceryvné románky, kdy šílená hrdinka zavřená ve věži brání už jen svou existencí vznikající lásce tam venku. I tak ale byly všechny ústřední vztahy tak podivný, že pochybuji o tom, že by je chtěl někdo rozvíjet a cítil k jejich protagonistům něco jiného než pachuť, Závěr měl umožnit zřejmě možnost další série, protože jinak nelogické tupé chování Luisy hraničilo až s demencí. Zkrátka celkem zajímavý námět, překvapivý konec, ale ten scénář měl být vypilovanější. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jestli je na tomhle seriálu něco geniální, tak je to rozhodně rozuzlení a celkově zakončení. Mám z toho až mráz na zádech. Herecky hodně dobře zvládnuté, všichni se mi dostali pod kůži a od určitého momentu jsem musela vědět, jak to dopadne. Hodně originální nápad, který si určitě zasloužil seriálovou verzi (na film je to asi moc komplikované). A tahle určitě není k zahození. 4,5* ()

Sygi 

všechny recenze uživatele

Něco tak znepokojivého jsem dlouho, předlouho neviděl. 90 % času si myslíte, že víte, jak to dopadne, všechno tomu nasvědčuje, začíná vám dávat smysl zdánlivá nezáživnost prvních dílů, a to jen proto, aby se všechny vaše teze v samotném finále rozpadly a vy zůstali úžasem (ne zrovna v tom dobrém slova smyslu) hledět nad tím, čeho jste právě svědky. Skvěle intenzivní zážitek. Tyhle minisérie můžu. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • V každej epizóde sa nachádza sexuálna scéna. (Sticks)

Reklama

Reklama