Reklama

Reklama

Ví o tobě

(seriál)
  • Velká Británie Behind Her Eyes
Trailer

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Svobodná matka naváže milostný poměr se svým šéfem na psychiatrii a zároveň se spřátelí s jeho záhadnou ženou. Zaplete se tak do zvrácené a nebezpečné hry. (Netflix)

Recenze uživatele LachtanShows k tomuto seriálu (6)

Náhodná setkání (2021) (E01) 

Já na ty minisérie moc nejsem, výjimkou byli loňský Chalífát a Neortodoxní, které se dotýkaly politickogeografických témat. Na tuhle mysteriózní šestihodinovku se na mě ale sypou doporučení ze všech stran, tudíž jsem ochotný ji zkusit. Pilot poměrně vlažný, ale prý se to dost rychle rozjede do nesmyslných výšin. ()

Bdělé snění (2021) (E02) 

Pořád nevím, co si o tomhle seriálu myslet a co všechno znamenají vidiny hlavní hrdinky, s nemalou zvědavostí ale pokračuju samozřejmě dál. ()

První dveře (2021) (E03) 

Na jednu stranu už se leccos vysvětluje a na druhou stranu se logika zase dostává do úzkých, že vlastně netuším, co si o vývoji seriálu pomyslet. I tak budu zatím mírný, to všebytné napětí mi ale dost baví. ()

Rob (2021) (E04) 

Představitelka Adele je hodně hot a neodolatelná, zároveň mi ale hrozivě vadí její přístup k absolutně lecčemu a upřímně jí nepřeju nic pěkného. Pořád nevím, čím vším si prošla, ale v téhle minisérii nelze fandit žádné postavě. ()

Druhé dveře (2021) (E05) 

Domníval jsem se, že už mi to po zbytek seriálu neosloví, ničím nezaujme a minisérie skočí do průměru, ale opak je pravdou. Výhrady stále ještě mám, ale už se chytám a čekám celkem husťácké rozuzlení. ()

Ví o tobě (2021) (E06) 

Na téhle minisérii je hodně poznat, že nemá prostor, kam by se mohla pořádně rozvinout a všecko řádně vysvětlit, jinak jsem si ale její snahu o co největší zmatení diváka připustil k tělu a skočil na její hru. Představuju si pod pořádným mindfuckem něco jiného, ale závěr se hodně vyvedl. ()

Reklama

Reklama