Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Wednesday vyhodí ze školy kvůli nádherně krutému vtípku, a tak ji její rodiče zapíšou na Akademii Nevermore, kde se do sebe kdysi zamilovali. (Netflix)

Recenze (68)

ŠpetaMarek 

všechny recenze uživatele

Ty kokso, tak sem nedal ani cely prvni dil. Tohle ma byt nejsledovanejsi serial roku na Netflixu? Tak to sem opet rad, ze uz si ho pul roku neplatim. Vypada to dobre ale zbytek k hovnu. Otvirani vsech dejovych linek jak z prvni hodiny seminare Bad robotu: "jak se stat scenaristou serialu snadno a rychle." ()

Mackoun 

všechny recenze uživatele

Raději jsem od toho moc nečekal, ale Burtonovo zmrtvýchvstání se zdá být zdařilou událostí a těžko se mi po první epizodě vstávalo od TV, aniž bych nepropadl binge-watchingu. Uvidíme, co přijde dál, ale neočekávám žádné větší výkyvy k horšímu. Po delší době nový ucelený fantasy svět à la Harry Potter a škola v Bradavicích, ikdyž v mnohem kompaktnějším měřítku. ()

Reklama

Thalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodovala jsem se, zda dát tři nebo čtyři hvězdy, protože to bylo tak na hranici. Ortega hraje skvěle dívku bez emocí a výrazů, ale místy je to trošku přehnané. Jako sledovat budoucího sériového vraha ve školních letech. Nepůsobí to zkrátka tak nadneseně, jako v předešlých verzích Wednesday. Viděla jsem sice jen filmy a původní seriál o Addamsových, ale nepamatuju si, že by tam Wednesday projevovala až takový odpor ke své rodině a k matce obzvlášť. Tady každým svým slovem k rodičům dává najevo, jak jimi pohrdá a štvou ji. To mi tam trošku nesedělo. Neustálé urážení všech kolem bylo taky místy trošku zbytečné. Ale zahrála to dobře, o tom žádná.  Ale zasenevím, jak je to v komiksech. Každopádně vizuálně vypadá seriál dobře. Nevermore je taková kombinace gothiky, ponura a moderna. Ale opět, jako v každém seriálu o mladých od Netflixu, to už z kraje tlačí na třídy, postavení, rozdělování a kraviny ohledně sociálních sítí. Takže vlastně nic odlišného od jiných seriálů z prostředí střední školy. Jen tady do školy chodí i upíři, vlkodlaci a sirény. Uvidím, jestli tohle přidání fantasy žánru bude dělat dobrotu nebo ne. V seriálu na podobné věci byly jen narážky, ale třeba pravý vlkodlak se tam neobjevil, pokud vím. Stejně tak přidání jasnovideckých schopností Wednesday. Snad se tady nepřepálí ta hranice, kdy z toho bude jen cringe rádoby fantasy v čele se známou pesimistkou. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wednesday Addams je problémové dievča, ktoré už vyrazili so šiestich škôl a tak sa dostáva do Akadémie Nevermore ktorú navštevujú zaujímavé deti. V okolí sa ale deje niečo záhadné a lesmi sa potuluje vrah. Prevedenie: Tých imbecilov, ktorý sa podieľali na českej lokalizácií k tomuto seriálu by som dal zbičovať. Nevermore - NikdyVíce? Vážne? Potom prečo aj Wednesday nevolajú Streda? Kde je kurva tá hranica v tom českom debilnom dabingu? To ale stále nie je tá najiritujúcejšia vec. najviac ma mrzí iba veľmi chabý Burtonov rukopis, neviem či ho Netflix drži za gule alebo len už má jednoducho na háku ale je to chabé. Miestami zábavná teenege zlátanina, ktorú nad vodou priemerna drží iba dokonalá Ortega. A k tomu kastingu na Gomeza sa radšej nebudem ani vyjadrovať - grcám žlč.  65% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velmi atraktivne a farebne pozlatko, o tom niet pochyb. Pobavilo, hoci vidiet drobnu goth Ortegu po tom erotickom horore X, je silna kava. :) Ale Nevermore je kazdopadne pekne prostredie, hoci ma uz to skupinkovanie deticiek na exoticke skupinky irituje az unavuje. Taktiez tie mnozstva klise o kacatku, ktore hned padne do oka miestnemu play-boyovy a miestnej alfa-samici. Az na toho usmevneho gluma v zavere. Uvidime, co sa z toho vykluje, ale najzaujimavejsi a najzabavnejsi "charakter" je zatial "VEC". ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Telefónne číslo, na ktoré má Tyler zavolať, je (413)555-1938, pričom posledné štyri číslice z roku 1938 sú rokom, keď časopis The New Yorker prvýkrát uverejnil komiks Charlesa Addamsa "Rodina Addamsovcov". (molcan2)
  • Keď Wednesday konfrontuje Vec s tým, že ju sledujú, Wednesday sa domnieva, že ju rodičia špehujú, ale Vec napíše slovo "Worried" pomocou prstovej abecedy v americkom posunkovom jazyku. (molcan2)

Reklama

Reklama