Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Během rodičovského víkendu se Wednesday zakutá do rodinné historie a nechtíc dostane otce za katr. Enid cítí nutkání zvlčet. (Netflix)

Recenze (34)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Malá odbočka slúžiaca na vyriešenie rodinnej krízy. Wen dostane tatka do basy ale všetko je v suchu lebo ho z nej na základe detektívnej dedukcie opäť dostane von a očití jeho meno. Prevedenie: To, že je táto časť pre celkový príbeh absolútne zbytočná musí byť všetkým jasné. Ale mňa neuveriteľne irituje ten debilný kasting na Gomeza. Ja som na Addamsovej rodine vyrastal a ten tlstý slizký cigáň má od toho elegána, ktorého som tak obdivoval kurva ďaleko. Toto je v mojich očiach neodpustiteľné. 23% ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dej 5. epizódy bol naozaj zaujímavý a táto epizóda sa mi veľmi páčila (pretože v nej bolo veľa flashbackov o živote Morticie a Gomeza). Dej bol veľmi dobre napísaný a všetko bolo dobre vysvetlené. Samozrejme, bola to naozaj napínavá epizóda (ako každá iná epizóda seriálu) a veľmi sa mi páčila. Dejové zvraty tejto epizódy boli len pekné, ale nie veľmi šokujúce. Záverečná scéna bola fajn a naozaj sa teším na 6. epizódu. Bohužiaľ, v tejto epizóde neboli žiadne vraždy (vlastne len 1. epizóda bola super strašidelná a plná scén smrti, bola EPIC). ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Snažím se, ale už to asi vzdávám. Správně břitké hlášky, pohlcující atmosféru či zajímavé vedlejší figury si představuju jinak. Rozhodně ani o scénáři se nedá říct, že by byl nějak poutavý nebo propracovaný. Ač se Wednesday tváří vyšinutěji a vezme si ještě tmavší odstín černé, pořád je to naprosto všední a nenápaditý seriál. Jde absolutně naproti tomu, co bychom od podobné látky na přeceňovaném a konzumním Netflixu čekali. A zmiňované vedlejší postavy jsou (až na droboučké výjimky) předvídatelné a prvoplánové. Navíc to docela rychle ztrácí dech. ()

Setanta 

všechny recenze uživatele

Schází mi Burtonova režie, i když mě v mnohém štve, přece jen je na jiné úrovni než tohle. Typově mi Addamsovi nevadí, ale netěší mě příklon k jejich lidství. Původní Addamsovi jsou očividní superpadouši. Představa, že by s nimi otřáslo něco tak banálního jako vražda... nebo že by měli problém s člověkem... nebo vězením... ta je mi cizí. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď ide v prvom rade o priamočiaru detektívku, hneď sa na to lepšie pozerá. Ubieha to rýchlejšie. vzhľadom na to, že celý prípad z minulosti sa aj osvetlí, neobsahuje to vatu, čo sa o predchádzajúcich častiach povedať nedá. A potom je aj ten humor zábavnejší. Chcel by som vidieť ten moment, kedy Wednesday dostala svoju prvú sadu na vykopávanie hrobov a bola tak šťastná, že sa skoro usmiala. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Počas rodičovského víkendu podáva Enid jej matka letáčiky na "lycantrophy conversion camp", aby jej takýmto spôsobom pomohla zvlčiť. Conversion camp je označenie pre jednu z akcií konverznej terapie - pseudovedeckej a neetickej metódy používanej primárne fundamentalistickými cirkvami v USA. Podľa autorov má táto metóda pomôcť LGBT ľuďom zbaviť sa "nežiadúcej" sexuálnej orientácie a stať sa sociálne akceptovaným heterosexuálom. Rovnako ako LGBT v očiach autorov terapie je aj Enid v očiach vlastnej rodiny vnímaná ako spoločensky nezapadajúca a nežiadúca. (RigorMortis)
  • Na Gomezovej (Guzmán) väzenskej kombinéze je nápis 171912, čo je dátum narodenia Charlesa Addamsa (7. januára 1912). (molcan2)

Reklama

Reklama