Reklama

Reklama

Epizody(34)

Obsahy(1)

V poslední řadě seriálu Sailor Moon se vracejí všichni staří známí senshi (strážci planet jiných galaxií) a záchrana vesmíru alespoň v tento časový okamžik spěje do poslední bitvy. Nepřátelé jsou tentokrát samotní senshi. Jejich šéfem je nejsilnější z nich, Sailor Galaxia. Sbírá tzv. star seedy s cílem ovládnout celý vesmír. Mimo jiné se objevuje záhadná trojice vojínů Sailor Stars. Jaké skrývají tajemství? Má s nimi Sailor Moon spojit síly, nebo jsou to také protivníci? A je vůbec možné zvítězit proti neporazitelnému nepříteli? (Kicune)

(více)

Recenze (3)

Kicune 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po velmi slabé 4. řadě je tu velice solidní a poslední pokračování – Sailor Moon Sailor Stars. Nová znělka (celkem osvěžující), nové oblečky, nové postavy a dějový rozsah mimo naši sluneční soustavu. A když už nepřítel, tak ten největší. Prvních cca 6 dílů se jakoby snaží zalepit trhlinu Sailor Moon Super S a napravit reputaci celé sérii, dějově navazuje jak na 4., tak i částečně na 3. řadu, kde se vrací staré známé postavy, infantilnost je ta tam a víra v senshi narůstá. Poté startuje poslední jízda až do samého vrcholového konce, mnohokrát prokládaná drobnými odkazy a inspiracemi na předešlé díly, nechybí humor a (po 4. řadě) až neobvyklá dospěláckost. Konec dobrý, všechno dobré a dohromady 200 dílů (uff) zkouknuto. Sailor Moon lze vnímat všelijak, ale poselství je jasné – láska, víra a naděje může změnit svět, ne válka. Možná na tom něco bude. ()

Aluminium 

všechny recenze uživatele

Posledná séria. Aj keď mi Usagi liezla na nervy a Sailor Moon vytvoril nový druh hrdinky a deja, aj tak si to rada pozriem znovu. ()

Reklama

Reklama