foto

Susan Walters

  • nar. 28.9.1963 (54 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Susan Walters je americká herečka a bývalá modelka, známá především díky roli Diane Jenkins Newman v seriálu MLADÍ A NEKLIDNÍ.

Vyrůstala na předměstí Atlanty. Vystudovala Chamblee High School. Byla vynikající studentka, zapojená do spousty mimoškolních činností. Její první hlavní rolí bylo ztvárnění Priscilly Presley v TV filmu ELVIS AND ME v roce 1988. Celá její herecká kariéra se točí hlavně kolem seriálů a TV filmů.

Je vdaná za Lindena Ashbyho (známého díky roli Johnnyho Cage ve filmu Mortal Kombat). Objevil se také krátce právě v seriálu Mladí a neklidní. Mají spolu dvě dcery, Frances Grace (narozená 1991) a Savannah Elizabeth (narozená 1992).

Veronika "wertcha" Fojtikova

Herecká filmografie

Filmy

2014 Smrt čmuchala
2010 Blood Done Sign My Name
Vezmi si mě (TV film)
2007 Odsouzena za vraždu (TV film)
2006 Split Decision (TV film)
2004 Panika (TV film)
2002 Hurikán
2001 Jumping Ship (TV film)
1999 Horse Sense (TV film)
Where the Truth Lies (TV film)
1998 Vzala jsem si monstrum (TV film)
1997 Než jsme se našli
Přežili dva (TV film)
1995 Kecy o ženskejch
Texas Justice (TV film)
1994 Falešná hraběnka (TV film)
Polibky a objetí (TV film)
1992 Galaxies Are Colliding
1991 Chraň si svůj život
1990 Polda na zabití (TV film)
1988 Elvis and Me (TV film)
Nightingales (TV film)
1987 Rusové

TV seriály

2017 When the Street Lights Go On (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Werewolves of London (S06E17)
Said the Spider to the Fly (S06E11)
Heartless (S06E07)
2016 The Flash (TV seriál)
Monster (S03E05)
Vlčí mládě (TV seriál)
Relics (S06E04)
Sundowning (S06E03)
Superposition (S06E02)
další epizody (4)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
I Want You to Die (S02E07)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Láska ve hvězdách (TV seriál)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Nedokončené dílo (S01E01)
Prozíravost (TV seriál)
Jed (S02E04)
2012 Vlčí mládě (TV seriál)
Zrůda (S02E04)
Upíří deníky (TV seriál)
O Come, All Ye Faithful (S04E09)
My Brother's Keeper (S04E07)
The Rager (S04E03)
další epizody (11)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
Zákony lovce (S01E12)
Poznám kdy lžeš (S01E05)
Upíří deníky (TV seriál)
Ghost World (S03E07)
Disturbing Behavior (S03E04)
The Hybrid (S03E02)
další epizody (10)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
By the Light of the Moon (S02E11)
Masquerade (S02E07)
Plan B (S02E06)
další epizody (10)
2009 Upíří deníky (TV seriál)
Haunted (S01E07)
Family Ties (S01E04)
V těle boubelky (TV seriál)
2006 Odložené případy (TV seriál)
Joseph (S03E23)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Rychlost zabíjí (S03E08)
2003 Carnivale (TV seriál)
Tipton (S01E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Království za koně (S03E21)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
The Ellen Show (TV seriál)
2000 Válka sousedů (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Rodinné právo (TV seriál)
1998 Hotel del Sol (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
1997 Válka špionů (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Policie z New Orleans (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Podivné náhody (TV seriál)
1990 Grand Slam (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
Nightingales (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Who's the Boss? (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Loving (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1979 The Facts of Life (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace