Reklama

Reklama

Jeepers Creepers: Reborn

  • USA Jeepers Creepers 4
Trailer 1

Obsahy(1)

Film se odehrává v době, kdy festival Horror Hound pořádá svou vůbec první akci v Louisianě, kam přitahuje stovky geeků, šílenců a zarytých hororových fanoušků z širokého okolí. Mezi nimi je Chase, doprovázený svou přítelkyní Laine. Během cesty Laine začíná zažívat nevysvětlitelné předtuchy a znepokojivé vize spojené s minulostí města a zejména s místní legendou The Creeper. Když festival začíná, věří, že na místo bylo přivoláno něco nadpřirozeného a že ona je středem toho všeho. (TommyZR)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (61)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá ani kapku společného s jeepeers, hrozný film, hodně špatný scénář. Vůbec nebyl děsivý a už vůbec ne jako dřív, jediné co se ki zamlouvalo byl začátek a auto jinak cely film hrozná nuda. Takhle pokazit dobrou sérii kdy 1 a 2 byly dělo 3 už byla na vážkách a tady tímhle to totálně pokazily. Zbytečně natočený film. ()

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Co to je za debilní parodii? Vydržel jsem 20 minut, dál se to nedalo. Původní film považuju za moderní klasiku, tohle je ovšem od prvních minut průser plnej hroznýho herectví, rádoby pokusů o komedii a naprosto příšernýho CGI a greenscreenu, vážně jeden z nejhnusněji vypadajících filmů co jsem za poslední dobu viděl. Samozřejmě nechybí "korektní" obsazení postav. Oproti tomuhle byl předchozí díl na Oscara. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Místo toho, aby to nechali hnít, přichází po třech postupně mimóznějších Salvách Reborn s finským dělostřelcem. Dull až na střechu s kopím Honzy Železného, po nějaké „klaksonkové“ atmosféře z první poloviny jedničky ani stopa a tak často odehrávající se před zeleným plátnem, že si Creepera můžete splést s opáleným Azogem. Při absenci Jonathana Brecka teď vypadá jako kombinace mimozemšťana z Enemy Mine a Jirky Hrzána.. Producent Michael Ohoven by si měl změnit jméno. Zrovna tady se pod jedno podepsal.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl velkým příznivcem této hororové série a již první díl považuji jen za obyčejnou průměrnou podívanou. Dvojka a trojka už byla podprůměrnou záležitostí a do tohoto rebootu jsem šel s velkými obavami, ale zároveň i jistou formou očekávání. Proběhla totiž změna na režisérském křesle, kdy kvůli svým hříchům z minulosti nakonec Victor Salva z projektu na nátlak samotných distributorů a chlebodárců vycouval. A já si říkal, že by to mohl být impuls k lepším zítřkům. Zvlášť když se nakonec překopal i celý scénář a místo dalšího navázání na předchozí díly, tu na nás čekal údajně první díl nové trilogie, které se ujal Timo Vuorensola. Bohužel se ukázalo, že tahle volba byla rovněž katastrofální a čtvrtý díl je prozatím vůbec nejhorší.    Nepomohl tomu ani solidní úvod, ve kterém se objevila dvojka starých matadorů a uznávaných hvězd - Dee Wallace a Gary Graham. Ti byli jen šťavnatým lákadlem k jinak těžce podprůměrnému filmu. A katastrofa to byla téměř na všech frontách. Příběh se motá okolo tajného kultu, samotného Creepera, ale pořádně nám neodpoví na žádné otázky. Otázky proč? Zabiják totiž vždycky zabíjel své oběti, bral si z nich určité části těl, doslova nasával strach svých obětí, ale tady to měl jaksi na salámu. Jasně pár lidí zabil – ale už to nemělo potřebnou atmosféru z jedničky, ani černý humor dvojky a většina mordů postrádala nápaditost – některé se odehrály i mimo záběr kamer.    Navíc i samotný Creeper prošel mnoha změnami. Nejen že ho hrál někdo jiný, protože Jonathan Breck nabídku odmítl, ale i jeho podoba byla mnohem horší – nepovedená. Jestli kdysi dokázal nahánět hrůzu, tak tady byl spíše k smíchu. Maskéři se zrovna moc nevytáhli, spíš mi připomínal jednoho ze skřetů z Pána prstenů. O hereckých výkonech většiny zúčastněných už se raději nechci vyjadřovat vůbec. Protože to byla až na pár výjimek přehlídka pěkných ubožáků. Přísnější měřítko si zaslouží snad jen hlavní hrdinka Sydney Craven (na kterou se pěkně dívalo hlavně při převlékání kostýmů na festival) a pak se mi ještě líbil buran Peter Brooke. Zbytek katastrofa. 30% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

5 roků trvalo než se natočil další díl Jeeperse Creeperse myslíte si, že ty roky čekání stály za to a je tento díl  kvalitní? Odpověď zní ne z Creepera nejde žádný strach vypadá jak nějaký bezďák co ho odchytly někde na ulici jeho maska je příšerná je to tak nepodařený cosplay , který by z fleku mohly nasadit v nějakém hororu od Asylumu. Vraždy zde nestojí za nic  a na nějaké kvalitní gore rovnou zapomeňte je zde třeba urvaná ruka , vyrvaný mozek, ale že by to za něco stálo se říci nedá i ta krev vypadá divně. Creeper nikdy nepotřeboval pomoc lidí s tím, aby mohl zabíjet našel si je a zabil si je sám tady jsou nějací 3 blbečci co mu dají oběti na zlatém podnosu zavřou mu je do baráku a on si je jen zabije. Docela by mě zajímalo jak z toho chtějí udělat trilogii, když hned první díl je příšerný. Abych jen nekritizoval je zde slušný cosplay na Freddy Kruegera v ženském podání a na Harley Quinn  a začátek je dobrý. 20 procent ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Jedná sa o reštart série a zároveň o prvú časť plánovanej novej trilógie. (tXtX)
  • Film mal pôvodne opäť režírovať tvorca prvých troch častí Victor Salva. No kvôli kontroverznej minulosti amerického režiséra sa štúdio obávalo kritiky. Salva nakoniec tlaku okolia podľahol a z projektu vycúval. Žezlo nad filmom prevzal Fín Timo Vuorensola, ktorý celý koncept prerobil a z regulárneho tretieho pokračovania, ktoré plánoval Salva, nakoniec urobil reštart. (tXtX)
  • Film vznikol za mesiac. Natáčať sa začalo v druhej polovici decembra 2020 a posledná klapka padla na konci januára 2021. (tXtX)

Reklama

Reklama