Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Kdo všechno se údajně objeví ve třetím Deadpoolovi?

Kdo všechno se údajně objeví ve třetím Deadpoolovi?

14.08.2023 Autor dO_od

Od té chvíle, co Marvel ve filmech otevřel brány alternativním vesmírům tvořícím jeden velký multivesmír, jedou fanouškovské spekulace ohledně cameo rolí ve všech budoucích snímcích či seriálech na maximum. Ještě před premiérou druhého Doctora Strange byl tak internet plný všelijakých „zaručených“ informací o tom, jak se ve filmu objeví například Tom Cruise coby Iron Man apod., přičemž se nakonec ukázala jako pravdivá ani ne půlka. No a nejinak tomu je nyní i v případě třetího Deadpoola.

 

Třetí Deadpool bude prvním oficiálním přivítáním mutantů do MCU, navíc se jedná o dílo zděděné po akvizici studia 20th Century Fox, které předtím dělalo sérii X-Men. A vzhledem k tomu, že některé hvězdy X-Menů už se v MCU objevily (konkrétně třeba Patrick Stewart jako Profesor X), dávalo by smysl, že nový Deadpool tento průnik ještě rozšíří. Ostatně druhou hlavní roli v něm má po Ryanu Reynoldsovi Hugh Jackman coby Wolverine. Co však zatím známo není, v jakém univerzu se vlastně snímek bude odehrávat, nebo jak bude zapadat do hlavní dějové linky MCU. A právě proto, že kolem příběhu panuje stále spousta neznámých, je už internet nějakou dobu plný divokých spekulací ohledně toho, kdo všechno se ve filmu ukáže. Koneckonců, podívejte se sami:

 

Starší Dafne Keen jako X-23, Ian McKellen jako Magneto, Elizabeth Olsen jako Scarlett Witch a dcera Magneta, Channing Tatum jako Gambit, Halle Berry a Famke Janssen jako Storm a Jean Grey, Tom Hiddleston jako Loki, Julian McMahon jako Doctor Doom, Wesley Snipes jako Blade, Brian Cox jako William Stryker, Jennifer Garner jako Elektra, Ben Affleck jako Daredevil, Colin Farrell jako Bullseye, Taron Egerton jako alternativní verze Wolverina a v neposlední řadě Taylor Swift jako Dazzler.

 

Jak vidíte, seznam je to poměrně dlouhý a stejně tak bláznivý, ve skutečnosti se totiž ve filmu nemusí (až na pár již potvrzených výjimek jako Garner) objevit vůbec nikdo z výše zmíněných, pravděpodobnější ale je účast několika z nich, rozhodně však ne všech. Nutno však dodat, že jakkoli bizarně se může jevit role Taylor Swift, zpěvačka už se v několika filmech objevila, a navíc je dobrou známou manželky Reynoldse Blake Lively.

 

S tímto vším pak souvisí ještě jeden nepotvrzený drb, a to že Hugh Jackman údajně navrhoval šéfovi Marvelu Kevinu Feigemu, aby byl Wolverine hlavní postavou chystaného snímku Avengers: Secret Wars. Pokud by to byla pravda, Jackmanova role by v MCU byla daleko větší, než s čím se původně počítalo. Znova je však třeba zdůraznit, že jsou to všechno jenom spekulace, a celé to nakonec může být úplně jinak. Produkce na třetím Deadpoolovi je každopádně stejně jako všechny další v Hollywoodu pozastavená do té doby, než se studia vrátí k jednacímu stolu s herci a scenáristy a začnou s nimi opět jednat férově.

Reklama

Související novinky

Nový Blade bude mít tvrdou přístupnost

Nový Blade bude mít tvrdou přístupnost

24.07.2024

Je tomu už pět let od slavnostního oznámení marvelovského šéfa Kevina Feigeho na Comic-Conu v San Diegu v roce 2019, že se dočkáme nové verze komiksové postavy drsného lovce upírů Bladea s tváří… (více)

Twisters přináší smršť do kinosálů

Twisters přináší smršť do kinosálů

22.07.2024

Katastrofický dobrodružný snímek Twisters, volné pokračování legendárního blockbusteru Twister z roku 1996, má nyní za sebou první víkend od svého nasazení do amerických kin, a jak se zdá, hlavy u… (více)

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

Bratři Russoové se nejspíš vrací k režii Avengers

19.07.2024

Když si s bráškou zrežírujete jedny z nejúspěšnějších filmů v historii kinematografie, odchází se jen velmi těžko. Bratři Anthony a Joe Russo to nicméně zkusili a po režii veleúspěšných hitů Avengers… (více)

Sam Raimi se opět točí kolem hororového žánru

Sam Raimi se opět točí kolem hororového žánru

12.07.2024

Populární režisér Sam Raimi (Lesní duch, Spider-Man) nám nadělil svůj zatím poslední režijní počin v roce 2022 díky příspěvku do marvelovského univerza, kterým byl vlažně přijatý Doctor Strange v… (více)

Zemřel scenárista Robert Towne

Zemřel scenárista Robert Towne

03.07.2024

Přichází smutné zprávy z Kalifornie. Ve věku devětaosmdesáti let odešla legenda mezi hollywoodskými tvůrci a držitel Oscara i Zlatého glóbu za legendární snímek Čínská čtvrť, scenárista Robert Towne.… (více)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

13. Filmový víkend ČSFD (2.-4. srpna)

25.06.2024

Drazí ČSFĎáci, s velkou radostí vás tento rok opět zveme na Filmový víkend ČSFD, který se dočká již 13. ročníku. Náš vlastní malý filmový svátek se bude konat od pátku 2. srpna do nedělního rána 4.… (více)

Ben Affleck a Matt Damon chystají další film

Ben Affleck a Matt Damon chystají další film

22.06.2024

Úspěšná oscarová dvojice tvůrců Ben Affleck & Matt Damon (Dobrý Will Hunting, Poslední souboj) chystá po loňském zábavném dramatu Air: Zrození legendy další spolupráci. Dva letití přátelé by si… (více)

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

17.06.2024

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (více)

Marvelovský Blade je opět v problémech

Marvelovský Blade je opět v problémech

14.06.2024

Je tomu už pět let, co byl producentem Kevinem Feigem oznámen reboot komiksového Bladea s Mahershalou Alim (Zelená kniha, Moonlight) v hlavní roli. Snímek, který by zapadal do současného Marvel… (více)

Johnny Depp bude satan od Terryho Gilliama

Johnny Depp bude satan od Terryho Gilliama

09.06.2024

Hollywood dával nějakou dobu od Johnnyho Deppa (Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta) ruce pryč. Během jeho soudních tahanic s bývalou partnerkou Amber Heard (Aquaman) se zdálo, že slavnému herci… (více)

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

Horor s Nicolasem Cagem je nečekaným hitem

15.07.2024

Ač víkendovým tržbám v Americe bez větších překvapení vede pokračování oblíbené animované série Já, padouch 4 a na vysoké příčce se i měsíc po svém domácím uvedení stále drží taky miliardový hit V… (více)

V hlavě 2 má miliardu

V hlavě 2 má miliardu

03.07.2024

Filmový rok 2024 zná svůj první miliardový hit. Nestala se jím Duna: Část druhá, ačkoliv se svými 711 miliony měla docela dobře nakročeno, ale dosáhlo toho jiné pokračování dalšího populárního snímku… (více)

Nejnovější novinky

Kyle MacLachlan a tajemný horor od A24

Kyle MacLachlan a tajemný horor od A24

včera

Oblíbený americký herec Kyle MacLachlan (Městečko Twin Peaks, Fallout) se opět ocitne uprostřed zlověstného maloměstského mystéria. Zahraje si totiž jednu z hlavních rolí v chystaném hororovém filmu… (více)

Co nového chystá tvůrce Longlegs?

Co nového chystá tvůrce Longlegs?

25.07.2024

Před několika dny jste se zde mohli dočíst, jak se malý hororový krimithriller od studia Neon pod názvem Longlegs, v němž mladá herečka Maika Monroe (Neutečeš, Watcher) coby agentka FBI vyráží na… (více)

Reklama

Reklama