foto

Jud Taylor

  • nar. 25.2.1932
    New York City, New York, USA
  • zem. 6.8.2008 (76 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Clover (TV film)
1995 Holiday to Remember, A (TV film)
Tajnosti (TV film)
1994 Guinevere (TV film)
1993 Prophet of Evil: The Ervil LeBaron Story (TV film)
1992 In My Daughter's Name (TV film)
Kung Fu: Legenda pokračuje (TV film)
1990 Detektiv Janek: Sedmkrát vražda (TV film)
Kaleidoskop (TV film)
Stařec a moře (TV film)
1988 Detektiv Janek: Dvojí odhalení (TV film)
The Great Escape II: The Untold Story (TV film)
1987 Bludičky (TV film)
Porušený slib (TV film)
1985 Out of the Darkness (TV film)
1984 Povolení vraždit (TV film)
1983 Packin' It In (TV film)
1982 Otázka cti (TV film)
1981 Incident at Crestridge (TV film)
1980 Act of Love (TV film)
City in Fear (TV film)
1979 Hlas krve (TV film)
1978 Last Tenant, The (TV film)
Lovey: A Circle of Children, Part II (TV film)
1977 Christmas Miracle in Caufield, U.S.A. (TV film)
Mary Whiteová (TV film)
Tail Gunner Joe (TV film)
1976 Future Cop (TV film)
Return to Earth (TV film)
Woman of the Year (TV film)
1975 Search for the Gods (TV film)
1974 Disappearance of Flight 412, The (TV film)
Winter Kill (TV film)
1973 Egan (TV film)
Hawkins on Murder (TV film)
1972 Rookies, The (TV film)
Say Goodbye, Maggie Cole (TV film)
1971 Revenge (TV film)
Suddenly Single (TV film)
1970 Weekend of Terror (TV film)
1968 Fade-In (TV film)

TV seriály

2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Informace (S05E20)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Způsobilost (S03E22)
2001 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Folly (S02E17)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Legacy (S02E04)
The Third Guy (S01E16)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1975 Adams of Eagle Lake (TV seriál)
1973 Hawkins (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
Then Came Bronson (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Strážci oblak (S03E19)
Poslední bojiště (S03E15)
1968 Star Trek (TV seriál)
Prokletí Gideonu (S03E17)
V mžiku oka (S03E13)
Rajský syndrom (S03E03)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The Second Hundred Years (TV seriál)
1966 T.H.E. Cat (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Soukromá válka pana Wilsona
What Love Is
1963 Velký útěk
1962 The Interns
1957 The Garment Jungle
1956 Útok!

TV seriály

1961 Dr. Kildare (TV seriál)

Dokumentární

1993 Return to 'The Great Escape'

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace