foto

Hana Cielová

  • nar. 13.6.1958 (60 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Zasaženi bleskem (TV film)
2008 Kanadská noc (TV film)
2006 Kočky (TV film)
1995 Medzihra (TV film)
1992 Cudzinci (TV film)
Pokus (TV film)
1990 Júlia (TV film)
1989 Modrá katedrála (TV film)
Mohyla nad ničím (TV film)
1988 Šesťkrát žena (TV film)
1987 Predohra (TV film)
1986 Šiesta veta
1985 A ak zajtra umriem (TV film)
1983 Magma (TV film)

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt na dlouhých vlnách (S02E04)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Fajn víkend (S01E05)
2014 První republika (TV seriál)
Jízdenky do Paříže (S01E18)
Dobré jméno (S01E15)
Piknik (S01E11)
další epizody (4)
2012 Setkání s hvězdou (TV seriál)
Dagmar Havlová (E04)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Holka pitomá (S06E11)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nejste náhodou inkvizitor? (S04E11)
Musíte to přežít oba (S04E08)
Za vším hledej ženu (S03E80)
další epizody (10)
2006 Místo v životě (TV seriál)

TV pořady

1994 Filmopolis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace