foto

Derek Hamilton

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rabbit
2017 Garage Sale Mystery: A Case of Murder (TV film)
2016 Dark Harvest
2012 Svět podle Redwooda
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
2007 Agent z vesmíru
Nora Roberts: Městečko Angels Fall (TV film)
2006 Krutá vášeň (TV film)
Solární armagedon (TV film)
Čekání na život
2005 Within
2002 Kletba
Nebezpečná přání
Nightstalker
V ohrožení života
2001 Extreme Days
Rozparovač
Šílenci na prknech
2000 Stříbrný muž
1999 Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
1998 Ohnivá bouře
Podezřelé chování
1996 Groomed

TV seriály

2014 When Calls the Heart (TV seriál)
These Games (S01E06)
The Dance (S01E05)
Cedar Cove (TV seriál)
Resolutions and Revelations (S02E12)
Stand and Deliver (S02E11)
2013 Arrow (TV seriál)
Město hrdinů (S02E01)
Continuum (TV seriál)
Second Thoughts (S02E03)
2012 Arrow (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
Lovci duchů (TV seriál)
The Slice Girls (S07E13)
2010 Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn a Gus na ulici (závodní) (S05E05)
2009 V (TV seriál)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
2007 Traveler (TV seriál)
The Reunion (E07)
The Out (E04)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
The Last Goodbye (S04E06)
Smallville (TV seriál)
Bolestná ztráta (S04E12)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
Rear Window (S01E18)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spříznění (S08E07)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Jeremiah (TV seriál)
The Mysterious Mister Smith (S02E06)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Cupid & Psycho (S01E08)
Vzkvétající město (TV seriál)
Coyote (S01E10)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Loin Like a Hunting Flame (S01E12)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
The Dark Priest (S01E15)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Rabbit

Producentská filmografie

Filmy

2018 Rabbit

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky