foto

Derek Hamilton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Garage Sale Mystery: A Case of Murder (TV film)
2016 Dark Harvest
2012 Svět podle Redwooda
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
2007 Agent z vesmíru
Nora Roberts: Městečko Angels Fall (TV film)
2006 Čekání na život
Krutá vášeň (TV film)
Solární armagedon (TV film)
2005 Within
2002 Kletba
Nebezpečná přání
Nightstalker
V ohrožení života
2001 Extreme Days
Rozparovač
Šílenci na prknech
2000 Stříbrný muž
1999 Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
1998 Ohnivá bouře
Podezřelé chování
1996 Groomed

TV seriály

2014 When Calls the Heart (TV seriál)
These Games (S01E06)
The Dance (S01E05)
2013 Arrow (TV seriál)
Město hrdinů (S02E01)
Continuum (TV seriál)
Second Thoughts (S02E03)
2012 Arrow (TV seriál)
Nový začátek (S01E01)
Lovci duchů (TV seriál)
The Slice Girls (S07E13)
2009 V (TV seriál)
2007 Traveler (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Godiva's (TV seriál)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Spříznění (S08E07)
2003 Jake 2.0 (TV seriál)
Volání mrtvých (TV seriál)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Cupid & Psycho (S01E08)
Vzkvétající město (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Grosse Pointe (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1997 Milénium (TV seriál)
Loin Like a Hunting Flame (S01E12)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace