foto

Jenna Gavigan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Chraň nás od zlého
2011 Family Album (TV film)
Terri
2009 Není to tak snadné
Single Man
2004 Kinsey

TV seriály

2015 Gotham (TV seriál)
Red Hood (S01E17)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 12 (S01E12)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
No Regrets (S03E18)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
I dojička má lepší osud (S03E09)
Bujón, fór, tuna (S03E03)
Rozhodnutí (S03E01)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Víra (S07E10)
2008 Vražedná čísla (TV seriál)
Pravomoc (S04E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Osudná nevěra (S07E07)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Zatnout pěsti! (S04E12)
2005 Medium (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace