Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nuckyho rozrušila nedávná noční můra a nepřítomnost Billie, a tak se neochotně připojí k Margaret a převezme poctu od církve. Mezitím uzavře Gyp obchod s Nuckym na jednorázovou zásilku alkoholu, i když ve vzduchu zůstává dlouhodobější záměr. Van Alden lituje, že se pokoušel sblížit se svými spolupracovníky; Margaret se se svým záměrem na ženskou kliniku vydá k vyšším autoritám; Lucky a Meyer se snaží chránit své investice a Richard si vyříká věci s Mickeym a Nuckym. (HBO Europe)

(více)

Recenze (6)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Až na pár lehce zajímavých momentů se nestalo vůbec nic. Paní Thompsonovou a incesťačku chci vídávat čím dál míň. O to větší prostor si zaslouží Richard, který by seriál v budoucnu ještě mohl potahat. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od smrti Jimmyho chýba niekto, kto by jeho postavu v seriáli zastúpil. Tvorcovia ho podľa mňa vyškrtli až príliš rýchlo bez toho, aby divákovi ponúkli adekvátnu náhradu. Akosi tá tretia séria bez neho zatiaľ nie je ono. Nedotklivý makarón sa v závere trochu predviedol, za zmienku okrem toho stál ešte krátky rozhovor Richarda s Nuckym, inak opäť skôr priemerná epizóda... 6/10 ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí epizoda už byla akčnější, pobavilo mě, když Enoch pokrytecky přijal vyznamenání od zástupce nejpokrytečtější světové organizace. Vývoj děje signalizuje, že v dalších epizodách zřejmě akce ještě přibude. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Další díl, který postrádal nějaký "wow" moment. Opět hodně ukecané, tentokrát ovšem více k věci. Velmi příjemné jsou odbočky k tomu největšímu magnetu na smůlu - Van Aldenovi. Je zajímavé sledovat, kterak se mu vše hroutí pod rukama. Trošku mě irituje Nuckyho žena, která se začala neskutečně emancipovat. Linka kolem budování nemocnice mi přijde maximálně o hovně. Trošku to zachránilo půlksichťákovo urovnání válečné půdy. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama