foto

Joey Diaz

  • nar. 1963
    Havana, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Bronx Bull
2015 The Dog Who Saved Summer
2014 The Dog Who Saved Easter
2013 Zpátky do ringu
2012 Dog Who Saved the Holidays, The (TV film)
Žraločí masakr v Jersey Shore (TV film)
2011 Bucky Larson: Zrozen být hvězdou
Dog Who Saved Halloween, The (TV film)
My Dog's Christmas Miracle (TV film)
Stonerville
2010 Dog Who Saved Christmas Vacation, The (TV film)
Sinatra Club
Stacy's Mom
2009 Dog Who Saved Christmas, The (TV film)
The Deported
2008 Ďábelský kokteil
2007 Chechták
White Pants
2006 18 Fingers of Death!
2005 Trestná lavice
Zlom vaz
2004 Spider-Man 2
Taxi
2003 Mezzos, The
Velké dítě Dickie Roberts
2002 Americká zbraň
Přeber si to znovu
You Got Nothin'
Ženy proti mužům (TV film)
1998 Pivní bratři

TV seriály

2017 Superior Donuts (TV seriál)
Secrets and Spies (S01E13)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Sal's Pizza (S01E09)
2011 Nakopni to (TV seriál)
Supah Ninjas (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
2007 Frank TV (TV seriál)
Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zase jsme hráli v seriálu, část druhá (S03E08)
Zase jsme hráli v seriálu, část první (S03E07)
Jmenuju se vězeň, část první (S03E01)
2006 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Kde jsme to byli? (S02E01)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Požár na diskotéce (S01E15)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

TV pořady

2016 Joey Diaz: Sociably Unacceptable (TV pořad)
2013 This Is Not Happening (TV pořad)
2011 Naughty Show, The (TV pořad)
2009 Joe Rogan Experience (TV pořad)
2006 Joe Rogan: Live! (TV pořad)
1992 BET's Comicview (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2016 Joey Diaz: Sociably Unacceptable (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace