Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ked pisem ja tento komentar tak Jake Lamotta uz nazive nie je, mal krasny vek 95 rokov. neviem, ci este chodil, alebo uz len lezal v posteli. kazdopadne film o nicom, nic s nicim nesuvisi, spomenu meno LaMottu, ale potom nic. Natasha Henstridge je uz starsia pani, a hrat nevie. Asponze sa film sustredil na udalosti po LaMottovej kariere, kadejake milostne udalosti sa riesia - no, teda dam 25 % - keby to boli len samotne suboje vo vyssom veku, tak bych dal este menej : 25 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Trochu mi nedává smysl, proč byl takový film vůbec natočen. Snad proto, aby se připomnělo, že Jake LaMotta je stále ještě naživu a že se ve svých devadesáti ještě jednou oženil a je ženatý už několik let a možná mu to vydrží až do smrti? William Forsythe dělal, co se dalo, dokonce vypadá lépe ve scénách, kde je mladší než je jeho skutečný věk, ale dělat stejnou látku jako Scorsese, i když jiné období, to se nedá. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Film se soustředí především na to, co se dělo po LaMottově kariéře, takže víc než zápasů si užijete jeho milostných avantýr, potácení se v různých pochybných kšeftech a rodinných problémů.To by mi ani nevadilo, ale zpracování je spíš průměrné. Forsythe se v hlavní roli sice snaží, ale jeho LaMotta dost často trousí klišovité fráze, což jeho posatvu dělá docela nudnou. No ale boxerských filmů není nikdy dost a i když se nejedná o žádný zázrak, dívat se na to dá. Hlavně pokud jste dlouho neviděli Zuřícího býka. 50% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Pokračování filmu Zuříčí býk (1980), které vzniklo bez účasti Roberta De Nira i Martina Scorseseho, během produkce rozzuřilo studio MGM, které chtělo filmování zastavit soudní cestou. Potvrdilo se, že Jake La Motta skutečně v roce 1976 prodal práva na zfilmování svého životního příběhu pouze studiu MGM a nikomu jinému, studiu MGM nakonec ale stačila pouhá změna názvu. Film tedy nebyl distribuován pod názvem Dabing Bull II, ale The Bronx Bull. Produkce navíc musela slíbit, že snímek nebude mít ani v nejmenším nic společného se Scorseseho klasikou z roku 1980. (Myrddin)

Reklama

Reklama