foto

Cameron Dye

  • nar. 9.4.1959 (58 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Láska má pět písmen (TV film)
2003 44 minut: Přestřelka v severním Hollywoodu (TV film)
2002 Gray in Between, The
2000 Lazar žije
1999 Tavern, The
1998 Bury the Evidence
1997 Cannes Man
The Apocalypse
1994 Natural Selection (TV film)
1993 Poslední naděje (TV film)
1992 Deuce Coupe
1990 Muži při práci
1989 Nashville Beat (TV film)
1988 Ze tmy
1987 Psanci
Život s kapelou
1986 Vražda v uniformě (TV film)
1985 Fraternity Vacation
Ohnivá pomsta
1984 Body Rock
Poslední hvězdný bojovník
Sexuální potěšení
1983 Dívka z údolí

TV seriály

2013 Prozíravost (TV seriál)
Zranění (S02E09)
2011 Záměna (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dítě ve větvích (S03E12)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Medium (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Konvergence (S02E07)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Předsevzetí (S01E18)
2003 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Jackpot (S04E06)
2001 Smallville (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1989 Quantum Leap (TV seriál)
1988 Hříšný tanec (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1985 Shadow Chasers (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Double Trouble (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Voyagers! (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace