foto

Bohumila Dolejšová

  • nar. 30.9.1942 (76 let)
    Plzeň, Protektorát Čechy a Morava

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Přes padací mosty (TV film)
1990 O zapomnětlivém černokněžníkovi
1989 Sbohem, klidná léta (TV film)
Utopím si ho sám (TV film)
1988 Oznamuje se láskám vašim
1987 Pravidlá kruhu
1986 Hlava plná slunce (TV film)
Smrt krásných srnců
1985 Experiment Eva
Zastihla mě noc
1984 Šéfe, vrať se! (TV film)
1981 Buldoci a třešně
Konečná stanice
1979 Jak rodí chlap
Křehké vztahy
Čas pracuje pro vraha
1978 Deváté srdce
1977 Idiotka (TV film)
Stín létajícího ptáčka
1976 Agentura Pepa (TV film)
Dalskabáty, hříšná ves aneb Zapomenutý čert (TV film)
Zákon starého muže (TV film)
1975 Borisek, malý seržant
Oči plné slunce (TV film)
Vlčí halíř (TV film)
1974 Kolečkáři (TV film)
Vrtkavý král (TV film)
1973 Adam a Otka
Okno ještě svítí (TV film)
Poslední rozhovor (studentský film)
1971 Muž, který chtěl být bohem (TV film)

TV seriály

2008 Černá sanitka (TV seriál)
Stopař (E01)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Hypnotizér (S02E11)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
Vzteklina (E08)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
Duplikát (E02)
1990 Přísahám a slibuji (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
1989 Dlouhá míle (TV seriál)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Buď a nebo (E13)
Na koho to slovo padne (E12)
Boby a bobky (E11)
další epizody (10)
1985 Vlak dětství a naděje (TV seriál)
Sněhurčina smrt (E01)
1984 Sanitka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1982 Dobrá Voda (TV seriál)
Zloba (E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace