foto

Charles Aidman

  • nar. 21.1.1925
    Frankfort, Indiana, USA
  • zem. 7.11.1993 (68 let)
    Beverly Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Vnitřní vesmír
1983 Sedm neohrožených
1982 Hlavní podezřelý (TV film)
Marian Rose White (TV film)
Tragedy of King Lear, The
1981 Páskové z Los Angeles
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Last Song, The (TV film)
Long Days of Summer, The (TV film)
1978 Alien Zone
The New Adventures of Heidi (TV film)
When Every Day Was the Fourth of July (TV film)
1977 Ultimátum
1976 Amelia Earhart (TV film)
1975 Barbary Coast (TV film)
Honorable Sam Houston, The (TV film)
1974 Vyznamenán za odvahu (TV film)
1973 Deliver Us From Evil (TV film)
Invasion of Carol Enders, The (TV film)
The Picture of Dorian Gray (TV film)
1972 Dirty Little Billy
1971 Birdmen, The (TV film)
Kotch
1970 Adam at 6 A.M.
Menace on the Mountain (TV film)
1969 Kult prokletých
Secrets of the Pirates' Inn (TV film)
Willie Boy
1968 Sergeant Ryker
Sound of Anger, The (TV film)
1967 Hodina pušek
Let na Měsíc
1962 War Hunt
1959 Destination Space (TV film)
Pahorek Pork Chop
1956 Nepravý muž

TV seriály

1988 Garfield a přátelé (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
1982 It Takes Two (TV seriál)
Seven Brides for Seven Brothers (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 Bosom Buddies (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Hrobař (S06E12)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barbary Coast (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
Nakia (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
The Wide World of Mystery (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 All in the Family (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
The Man and the City (TV seriál)
1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Road West (TV seriál)
1965 Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 G.E. True (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Little Girl Lost (S03E26)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The New Breed (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Law and Mr. Jones (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
And When the Sky Was Opened (S01E11)
Troubleshooters (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
You Are There (TV seriál)
1952 The Fisher Family (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
1950 Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace