foto

Ben Loyd-Holmes

  • nar. 28.4.1981 (36 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Predator Dark Ages
Wardogs
2014 Extinction
He Who Dares
2013 Uzavřený kruh
2012 Skyfall
2011 Hike, The
2008 After You
2007 Saddam's Tribe (TV film)

TV seriály

2013 Da Vinciho démoni (TV seriál)
The Lovers (S01E08)
The Hierophant (S01E07)
2009 Monday Monday (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2008 Honest (TV seriál)
2007 Romanovo impérium (TV seriál)
2006 Torchwood (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Sběratelé kostí (TV seriál)
2002 Dead Ringers (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)

Dokumentární

2007 Vůbec nejhorší žraločí útok: moře strachu (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Extinction
2011 Hike, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace