foto

Gregory Sierra

  • nar. 25.1.1941 (76 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Vic
2000 Blood Money (TV film)
1998 Maffiósso
The Wonderful Ice Cream Suit
Upíři
1994 Mizera
1993 Žhavé výstřely 2
1992 Miláčku, zvětšil jsem naše dítě
Tajná mise
1990 Dárce (TV film)
1989 Desperado: Badlands Justice (TV film)
1988 Honba za xenomorfem (TV film)
Where the Hell's That Gold?!!? (TV film)
1987 Krycí jméno: Tanečník (TV film)
Trouble with Spies, The
1986 Zachraňme Harryho
1985 Komando 5 (TV film)
Stingray (TV film)
1984 Hunter (TV film)
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
Night the Bridge Fell Down, The (TV film)
Uncommon Valor (TV film)
1982 Farrellová pro lidi (TV film)
1981 Three Hundred Miles for Stephanie (TV film)
1979 Zajatec na Zendě
1978 Dobrmani připraveni k smrti
Evening in Byzantium (TV film)
1977 Night They Took Miss Beautiful, The (TV film)
1974 Antonio and the Mayor (TV film)
Castaway Cowboy, The
Columbo: Vydat nebo zemřít (TV film)
Goodnight Jackie
Honky Tonk (TV film)
Skleněné peklo
1973 Clones, The
Motýlek
Smějící se policajt
Thief Who Came to Dinner, The
1972 Culpepperovi hoši
Kapesné
The Other Side of the Wind
The Wrath of God
1971 Machismo: 40 Graves for 40 Guns
Red Sky at Morning
1970 Do nitra Planety opic
Getting Straight
Weekend of Terror (TV film)

TV seriály

1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Rock and Rollové uši / Konev / Družička / Hlas ze záhrobí / Šachová partie (S02E09)
1996 Common Law (TV seriál)
1995 First Time Out (TV seriál)
Kirk (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
704 Hauser (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Druhá kůže (S03E05)
1993 Akta X (TV seriál)
Čert z Jersey (S01E05)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Thea (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
Nurses (TV seriál)
P.S.I. Luv U (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
U nás na radnici (TV seriál)
1988 Munsters Today, The (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
1986 Blacke's Magic (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Growing Pains (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
Blue Thunder (TV seriál)
Cover Up (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Masquerade (TV seriál)
Zorro and Son (TV seriál)
1982 Bring 'Em Back Alive (TV seriál)
Cassie & Co. (TV seriál)
Gloria (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Greatest American Hero, The (TV seriál)
McClain's Law (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 A.E.S. Hudson Street (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
Soap (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
1973 Dusty's Trail (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Banyon (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
Sanford and Son (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Young Dr. Kildare (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
All in the Family (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 The Bill Cosby Show (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1960 Insight (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

TV pořady

1984 Super Password (TV pořad)
1977 The Richard Pryor Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace